Trévé2

2016. április 04. 07:45

Érdektelen, hogy hányan nézik, ha csak a Fidesz-frakció, az se számít – már most ömlik ide megemelt tarifával az állami reklám, aki csak közelébe tud majd kerülni a csatornának, megtömheti a zsebét.

2016. április 04. 07:45
Tamás Ervin
Népszabadság

Be kell látnunk, hogy ez a minden sarkában kificamodott üzletnek látszó vállalkozás a résztvevők számára busás haszonnal kecsegtet. Érdektelen, hogy hányan nézik, ha csak a Fidesz-frakció, az se számít – már most ömlik ide megemelt tarifával az állami reklám, aki csak közelébe tud majd kerülni a csatornának, megtömheti a zsebét. A tulaj úgy fizeti vissza a hitelt, mint a pinty, és a hátsó szobákban már azon dolgoznak, hogy Vivient sok közönségcsalogató műsorral segítsék. Esztrád­tévé lesz ez, olyan, mint a hírműsorai, sok-sok csilivili, drágán beszerzett adással, székhez ragasztó sorozattal. A többség észre sem fogja venni, hogy két szórakoztató produkció között szórakozta­tóan tájékoztatják.

Az egész olyan, mint amikor a kísérleti békát árammal ingerlik, hogy bemutassák idegműködését, de azt, hogy neki erről mi a véleménye, nem kérdezi senki. Vivien és csapata lenézi finnyásságunkat, az úgynevezett esztétikai, minőségi vagy közéleti megközelítést, amely szerintük nem más, mint egy szűkülő kisebbség ízlésterrorja. A nép művelése más síkon zajlik, ahogy az informá­lása is. Vivien tömegigény. Szép lassan mindenki hozzászokik ahhoz, hogy az emberek hétköznapjai lesznek a fókuszban. És szórakozni fog rajta, de nagyon.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. augusztus 01. 12:54
Az furcsa, ha egy média-ember rácsodálkozik a bulvár-média tulajdonságaira. Uram! Ön nézzen inkább RTL-t: ott talál majd intellektuális tartalmakat, elfogulatlan tájékoztatást és kifinomult ízlést!
koronaszepe
2016. április 26. 22:45
Téged sem a gyors felfogóképességedért szeretünk...
paraklétosz
2016. április 21. 16:33
És ha a spermabankár vette volna meg? Most csak úgy "termékenyítené" népünket és nemzetünket a ballib sajtó hozsannázó kíséretében.
Ellensúly
2016. április 21. 16:13
Breuer Tamás Ervin azért óbégat, mert a prolikat megcélzó pöceadón nem az ő elvtársai hülyítik a népet a bulvármocsokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!