Orbáné a száj, Putyiné a hang

2016. május 30. 12:33

Amióta az oroszok kimentek Magyarországról, nem volt olyan antiatlantista, EU-ellenes, az oroszokkal parolázó miniszterelnöke Magyarországnak, amilyen Orbán lett az elmúlt években.

2016. május 30. 12:33
Horn Gábor
Horn Gábor
Népszabadság

„Egy: Orbán sok mindennel vádolható, de azzal semmiképp, hogy az elvek embere lenne. Ha a kormányhoz közeli kutatóintézetek arra a következtetésre jutnának, hogy a választópolgárok elsöprő arányban a nyílt társadalom eszméjének a hívei, Orbán bőszen támogatná azt. A miniszterelnök a rosszra játszik, a gonoszt akarja felszabadítani a lelkekben, de ezt azért teszi, mert úgy véli, ezzel arathat sikert. Ez persze nem menti totális lelkiismeretlenségét.

Kettő: Közkeletű felvetés, hogy a miniszterelnöki »sorosozás« voltaképp zsidózás. Ez szerintem dőreség. Orbán nem antiszemita, és nem érdeke az antiszemitizmus erősödése, még ha talán nem is bánja, hogy aki akarja és akinek ez tetszik, ezt is belehallhatja a »sorosozásba«.

Három: Nem lehet nem észrevenni, hogy Orbáné a száj, de a hang Putyiné. Amióta az oroszok kimentek Magyarországról, nem volt olyan ádáz ellensége az uniónak, a nyugati világnak, mint amilyen az elmúlt években Putyin lett. Nyíltan is. Amióta az oroszok kimentek Magyarországról, nem volt olyan antiatlantista, EU-ellenes, az oroszokkal parolázó miniszterelnöke Magyarországnak, amilyen Orbán lett az elmúlt években.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2016. május 31. 07:31
...tied meg a nyelv (az Obama seggében).
Orange79
2016. május 31. 00:46
Még mindig jobb az oroszokkal messziről parolázni mint az egykori komcsi állampárt utódjával (mszp) karöltve kiszolgáltatni az országot a globalista, cionista erőknek ahogy tettétek ezt kedves Gábor..A történelem során folyamatosan alkalmazkodni kell a változó helyzethez és az erőviszonyokhoz. A mai Oroszország nem egyenlő az 1990 előttivel.
Harangláb
2016. május 30. 23:29
A Horn Gáboré a száj, de kié a szájszag???
zolka50.50
2016. május 30. 23:04
Te meg Obama valagából rikácsolsz, bunkó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!