Bizalom

2016. május 30. 11:55

Lehet szidni persze az ellátórendszert, de ilyen légkörben folyamatosan dolgozni már annál kevésbé.

2016. május 30. 11:55
Nyerges Csaba
Kisalföld

Kellenek a pozitív visszajelzések, a köszönő szavak, a dicséretek. Mert hiányuk nemcsak az ott dolgozókra, hanem végül a betegekre is kihathat. Gondoljunk csak bele, micsoda erőfeszítéssel járhat az ellátás színvonalát, a szenvedélyt olyan magas hőfokon tartani, hogy egyetlen bántó vagy éppen fásult szó se hagyja el a nővér száját a hosszú ügyelet végén és egyetlen hibás mozdulat se csússzon be a sokadik műtét közben. Hogy ne váljon rutinná egyetlen nap sem. És milyen megterhelő lehet látni, óhatatlanul átélni a sok bajt, tragédiát. Ami biztos agyonnyomna egy laikust, ha hirtelen csöppenne a kórházi ellátórendszer másik oldalára.

Ezért is remélem, hogy a stroke-centrumos összefogás üzenete eljut az egészségügyi intézményekben dolgozókhoz. Ez az üzenet a bizalomról szól. Amire egyébként is a legnagyobb szükség van, minden oldalról. Ilyen nézőpontból is jár a köszönet a felemelő összefogásért minden résztvevőnek!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Volo
2016. május 31. 07:50
Ez sajnos igaz! Itt kishazánkban olyan szűken mérik a "köszönöm"-öt, mintha azzal kevesebbet vinne haza bárki is! Van egy borzasztóan primitív bunkó mondás: " Nem dícsérem meg, nehogy elbízza magát!"Na ennél nagyobb hülyeséget még életemben nem hallottam! Bármikor, volt gondom, azzal, hogy a beosztottaim elégedetlenek voltak, ( sajnos joggal!) nem tudtam bért adni, gyakrabban dícsértem őket, hangsúlyoztam:" bár én nem tudok több bért adni", de nagyon is értékelem a munkáját...szükségem van rá...értékelem, hogy velem dolgozik...stb. mindig pozitív irányt adott a nap hangulatának! Jobb hangulatban, pedig jobban megy a munka! S ez nem kerül pénzbe se!
lacipaci
2016. május 30. 20:48
Sokadszor. MSZMP end KISZ bizottság = Pallagi = LAPCOm = megyei lapok.
luisbathhelena
2016. május 30. 19:55
Mint győri mondom, egyre jobban követi az országos ballib sajtót a politikai irányvonal, bármilyen haszon nélkül. Ők tudják.
Wendriner
2016. május 30. 18:41
Kisalföld. Ugorgyunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!