A csapat egyben van, felkészültünk

2016. június 13. 19:23

Azt sem várta senki, hogy kijussunk az EB-re. Mégis megtettük. Hiszek a jó szereplésben, és abban, hogy sikerülhet. Nagyon ráférne az egész társadalomra. Interjú.

2016. június 13. 19:23
Lang Ádám
Mindset

Érzel bármilyen extra nyomást azzal kapcsolatban, hogy ilyen fiatalon kijutottál az Európa Bajnokságra?

Én szeretem az ilyen helyzeteket. Így van értelme. Pont emiatt a maximalista edzőket szeretem. Persze, néha zavar, mikor rosszul oldasz meg egy szituációt, és máris jön kívülről, hogy miért így vagy úgy csináltad. De ezeket úgy fogom fel, hogy mikor próbáljam meg, ha nem edzésen? Ez csapatjáték, el kell fogadni, hogy a hiba benne van, csak törekedni kell arra, hogy minél kevesebb legyen belőle és ha valaki más hibázik segíteni és megoldani helyette, mert lehet, hogy legközelebb ő lesz az, aki kijavítja az én hibám.

(...)

Végül, mit vársz az Európa Bajnokságtól?

Úgy megyünk/megyek ki, hogy nincs vesztenivalónk. Már pedig, ha nincs vesztenivalónk, akkor nincs mitől félnünk. Az első meccseken dől el minden. Nagyon reménykedem a 4 pontban, abszolút nem lehetetlen, de ehhez egy nagyon jó rajt kell. A csapat egyben van, felkészültünk, a munka bennünk van, nincs más hátra, mint kitenni a pályára mindezt, és akkor kellemes meglepetéseket okozhatunk. Elvégre azt sem várta senki, hogy kijussunk az EB-re. Mégis megtettük. Hiszek a jó szereplésben, és abban, hogy sikerülhet. Nagyon ráférne az egész társadalomra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2016. június 14. 07:18
Ma több válogatott van Európában mint 199o előtt, pl. Jugoszlávia helyett Szerbia, Horváth Ország, Bosznia, Szlovénia, Montenegró, stb., Szovjetúnió helyett nem akarom felsorolni, de legalább hat csapat. Tehát a létszámbövítés nem teszi könnyebbé a kijutást.
balbako_
2016. június 14. 06:37
Nem szeretem az ilyen előzetes marokköpködést. Amit elvárok tisztességes, sportszerű játék, ahol mindenki maximális erőbedobással játszik és hozza a tudásszintjét. Ha az ellenfél jobb akkor is emelt fővel távozhatunk. Ez a sport lényege.
Gusztav12
2016. június 13. 22:38
A felmérések szerint Portugália az esélyes a csoport győzelemre. A második helyre Austriát várját, majd Iceland következik. Magyarország erősen lemaradva negyedik lesz. Miután a bejutás Viktorka érdeme volt, a kiesés is az lesz... Egy figurára, bármennyire is egy diktátorocska, nem lehet mindent építeni! De remény természetesen van, igy még minden lehetséges!
cutcopy
2016. június 13. 21:53
"Azt sem várta senki, hogy kijussunk az EB-re" Utólagos engedelmeddel azért én már régóta vártam..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!