Orbánt kóstolgatja az Index

2016. június 01. 18:22

Őszintén szólva eddig nem tudtam volna elképzelni olyan Index-szerkesztőségi ülést, amikor ezeknek kiadja a főnökük, hogy provokálgassák Orbánt, hátha zsidózik egyet.

2016. június 01. 18:22
Szikszai Péter
Magyar Idők

„Őszintén szólva eddig nem tudtam volna elképzelni olyan Index-szerkesztőségi ülést, amikor ezeknek kiadja a főnökük, hogy provokálgassák Orbánt, hátha zsidózik egyet. De lehet, hogy mégis van ilyen projekt, és én voltam a naiv festő. Talán összeülnek az indexesek, mindenki felveszi a legjobb kínai pólóját, rápöffentenek egy spanglira, elkezdenek agyalni, hogy mivel lehetne a legjobban felhúzni Spéder agyát, aztán a legizgágábbat, aki már az oviban is SNI (Speciális Nevelési Igényű) volt, leküldik Dunaújvárosba, Orbán lakossági fórumára. A mesterterv a következő: ha a miniszterelnököt a háttérhatalomról kérdezgetik, akkor »majd a Zorbán elkezd világméretű cionista összeesküvésről« beszélni.

Mi sem természetesebb ennél. Orbán egy jól irányzott kérdésre (»Kik tagjai a háttérhatalomnak?«) felmondja nekik séróból a Mein Kampfot, esetleg félrevonva az indexes srácot Havasi Bertalan sajtófőnök takarásában megmutatja a Vér és Becsület vádlitetkóját. Simán lehet.

Legalábbis az indexesek így képzelik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bölcs Ész
2017. július 04. 06:26
Ez a Fábián Tamás nevű zsindexes hülyegyerek benézhetne időnként a fodrászhoz, felöltözhetne újságíróhoz méltóan, és vehetne néhány különórát egy beszédtechnika-tanárnál.
írmag
2016. október 12. 16:58
Illyés Gyula, Naplójegyzetek, 1956-1957. 98. oldalán mára is érvényesen fogalmaz: „Uszítani – magyarul a szó szerinti értelmében csak kutyát lehet. Kimutatható, hogy a szó későbbi átvitt értelmének használói (még ha maguk uszítottak is) az uszítottakat mindig lenézték, változatlanul kutyaszámba vették.” Igazi, hamisíthatatlan komcsi vircsaft, mint ez is.
balbako_
2016. július 01. 20:48
Egy ilyen puhatestűnek, mint maga mi fogalma lehet a gerincről, gerincességről svájcisapkarút?
Békanász a hasadon
2016. június 15. 23:18
Ha Sifi mondja ugyanazt, mint Orbán, az nem ugyanaz. Sifi mondhatja, a hitközséghez tartozik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!