Ebbe bukhat bele Hollande elnök?

2016. július 15. 18:31

Most úgy tűnik, elég nagy felelőssége van abban, hogy egy újabb szimbolikus terrortámadás történt Franciaországban: egy merénylő egy szem teherautóval halomra ölhette a szabadságot ünneplő franciákat. Jövőre elnökválasztásokat tartanak.

2016. július 15. 18:31
Dull Szabolcs
Index

„A halálesetekhez képest mellékes, ám a terror elleni harcot mindennél jobban meghatározza, hogy jövőre elnökválasztást tartanak Franciaországban. Hollande népszerűsége jelenleg olyan alacsony, hogy aligha van esélye a második fordulóba jutni. Már ha a baloldal, a pártja egyáltalán őt indítja a választáson. 

Egy külső támadás után, ha a vezető jól és hatékonyan kezeli a válságot, növekedni szokott a népszerűsége. A nizzai támadás azonban nagyobb eséllyel még jobban koptatja majd Hollande-ot. Hiszen most úgy tűnik, elég nagy felelőssége van abban, hogy egy újabb szimbolikus terrortámadás történt Franciaországban: egy merénylő egy szem teherautóval halomra ölhette a szabadságot ünneplő franciákat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szancso
2016. július 17. 04:54
Franciaország a mai napig kizsákmányolja volt gyarmatait. 16 afrikai ország fizet a mai napig adót neki. A meglévő nyersanyagok biztosítására a haderőt is beveti, sőt igénybe veszi hozzá a NATO segítségét is, lásd Mali, ahol sajnos Magyar katonák is ott vannak. Na innen kell elindulni, ha a felelősöket keressük.
justiceforhungary
2016. július 16. 18:14
tevevanegypupu 2016. július 15. 20:40 4 ''Mit tehetett volna?'' Hát a büdös féleszű magyargyűlölő Hollande megkérdezhette volna hogy Izraelben hogyan szűrik ki a hasonló terrorcselekményeket és elkezdhette volna védeni a saját népét de nem tette a mocsokja.
tango47
2016. július 16. 17:01
Hollande nem az újabb terror-támadás miatt fog elbukni a választáson, hanem azért, mert ALKALMATLAN.
smarton
2016. július 16. 09:29
"Ebbe bukhat bele Hollande elnök?" Reméljük. Marine Le Pen felkészül. Egyébként ennél a rosszarcú szatócsnál bárki jobb lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!