Igazi csíki huncutság

2016. július 28. 15:14

A versenytársak hajszálra ugyanazok, mint Csíkban és Romániában. A Heineken és a többi nagyvállalat.

2016. július 28. 15:14
Gazda Albert
Magyar Nemzet

„Fogalmam sincs, bejön-e ez a hamis harsánykodás az Igazi Csíki Sör gyártójának és csapatának. Azért nincs fogalmam, mert a manufaktúra – amelyet amúgy inkább gyárnak kell neveznünk – a továbbiakban másutt óhajt versenyezni hazánkban, mint eddig.

Az Igazi Csíki Sör saját közege nem a főzdefeszteken lesz. E szövegek célcsoportját nem a kisüzemi kavalkád kedvelői képezik – ők továbbra is vagy nevetnek, vagy bosszankodnak az ügyben, ki-ki vérmérséklete-habitusa szerint –, hanem helyettük elsősorban azok, akiknek minden körülménytől, karaktertől, kvalitástól függetlenül hívó szavak maradnak az »igazi«, a »sör« és a »csíki« kifejezések. Különös tekintettel ezek összegére. Ezen a platformon a versenytársak sem a törpe főzdék és a gerillák. A versenytársak hajszálra ugyanazok, mint Csíkban és Romániában. A Heineken és a többi nagyvállalat.

Ha tippelni kellene, azt mondanám: kisebb hullámveréssel járhat a buli itt, mint odaát, de szórakoztató lesz. Ráadásul minden pofon jó helyre megy. Figyelni fogok, ígérem. Addig is – maradjunk akkor a határon túliaknál – bontok egy üveg Kalteneckert. Egy igazit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2016. augusztus 16. 12:44
Rohadt jó marketing, de közepes sör a Csíki. Szorítok nekik, de én nem szeretem az ipari sört. Ha iszom, akkor valami kézműves jellegűt, aminek íze is van. A Főzdefesztre kihozták, de hiba volt. Mert otthon az ipari sörök mellett elég jó, de más pálya, mint a kézműves.
kgyula
2016. augusztus 03. 02:36
"Nem csak magyar ízlelőbimbók, de magyar szív is kell az élvezetéhez." Az efféle "gőz" helyett inkább kifinomult ízlés... Ja... mi az...? - mi? Lökd ide, oszt legurítjuk...! :)))
56október
2016. augusztus 03. 02:36
Bontsál csak Gazd/a/uram. Bármit csak Csíkit ne. Az nem neked való.Nem csak magyar ízlelőbimbók, de magyar szív is kell az élvezetéhez. Szóval: reménytelen....
Arma Gedeon
2016. július 31. 21:21
Ránézésre csak a Heineken állhat az Igazi Csíki Sör mögött. Bármelyiket veszi a fogysztó, az övét veszi. Ügyes... :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!