Közlemény

2016. július 07. 18:08

A Kosik Ügyvédi Iroda nem állt, és nem áll folyamatos megbízási jogviszonyban sem a Fővárosi Önkormányzattal, sem a Főpolgármesteri Hivatallal, sem a Fővárosi Közbeszerzési Kft-vel, a Fővárosi Közbeszerzési Kft. közbeszerzési eljárásaiban nem működött és nem működik közre.

2016. július 07. 18:08
Kosik Kristóf
Sajtóközlemény

„A Kosik Ügyvédi Iroda nem állt, és nem áll folyamatos megbízási jogviszonyban sem a Fővárosi Önkormányzattal, sem a Főpolgármesteri Hivatallal, sem a Fővárosi Köz-beszerzési Kft-vel, a Fővárosi Közbeszerzési Kft. közbeszerzési eljárásaiban nem működött és nem működik közre. A Kosik Ügyvédi Iroda kizárólag a Fővárosi Köz-beszerzési Kft. cégjegyzéki adataiban bekövetkező változások átvezetésére irányuló cégeljárásban látta el a Társaság eseti jogi képviseletét.”

(Közlemény.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. április 05. 11:07
Ennyi.
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2016. november 28. 22:14
Nagy kő esett le a pénzükre nagyon ügyelő honfitársak szívéről. De mindig is tudtuk h ezek ártatlanok, soha a világért sem követnének el semmilyen csínyt. Jó éjszakát gyerekek!
trendo
2016. szeptember 27. 10:35
Azért Kosik mégis fosik :)
Pinter68
2016. szeptember 27. 09:06
Persze! Olyasmit cáfolnak, amit senki sem állított. Trükkös fijjúk ezek, már sokszor láthattuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!