Gondolatok a Soundról

2016. július 12. 10:03

A csajok már nem kurvulnak tovább, szerencsére tudják, mi a dolguk.

2016. július 12. 10:03
Leitner Olga
Leitner Olga

»Én már dugtam mindegyikkel, a barátnőm csak az egyikkel, akire rá van kattanva. Van még mit behoznia.«

»Napijegyet veszünk a csajoknak és szállást egy estére. Ha ezt kínálsz egy csajnak, aki belemegy, az már teszi is szét a lábát, ahogy leértünk.«

»Jajjjjaaaj, az Ákos meg akar dugni, de nem tudom, most mit csináljak, tegnap részegen dugtam a haverjával hajnalban, pedig az Ákos van rám nyomulva, szóval érted.«

Értjük, persze. Értem én, hogy ekkora ribancokat aligha hordott a hátán a Föld. Ez csak pár szösszenet, amiket lehet olvasni a partyzoo.hu oldalán, miket tesznek meg a jáááányok ingyen szállás és Sound belépőért cserébe. Még jó, hogy ilyen jól neveltek a kis drágák és rögtön tudják, hogy mennyire kell széttenni a lábukat és kinyitni a kis szájukat. Számomra félelmetes belegondolni, hogyan élnek és vélekednek ezek az üresfejű libucik, de ha majd összeszednek valami jó kis trippert, akkor megnyugszom. Természetesen ez nem minden lányra vonatkozik, no, de azért lássuk be, nem kell órákig kavarogni a seggek között a parton, hogy ilyen értékes interjúalanyokat találjunk. Durva egy világ, esküszöm, jövőre lemegyek és én is meginterjúvolok pár picsuszt, hogy tudjam má’, mi a trendi a mai való világban. Persze előtte egy marék daedalont magamévá teszek, már csak azért is, hogy ha látnék ilyen padon ülő félig zombi, összefosott, szőrös seggű jetit, akkor se hányjam el magam. Annyira.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2017. január 24. 16:55
Nem szabad őket kurvázni! Ők a liberális társadalom és az üzlet virágai. Csőrike száj, műcici, zsírleszívás ...és permanens szívás. Egy férfinak elég csak meglengetnie egy cabrió slusszkulcsát, azonnal kinyílnak a virágok. Ezek a virágok azok, akikbe normális férfiember még a "bizalmát" sem képes belehelyezni. Trippert meg tőlük lehet kapni, aztán jön a válás, mert az asszony sem hülye! Érdekes módon, nálunk a lányok nem is vágynak ilyen "élményekre", csinos, értelmes férjük van! :)))
Morgen
2017. január 24. 16:54
Csucsuka! Itt a nem hivatalosokról van szó! Szerencsétlen a tükörképed, te antiértelem!
Morgen
2017. január 24. 16:54
A diszkópatkányok sem különbek, mint a ribancok. Összetalálkoznak, ennyi. "Minőségi kapcsolatra". :D
Morgen
2017. január 24. 16:53
Neked nincs is országod, csak gazdád van, májkrémecske!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!