Gerendai Károly megszerzett egy gigantikus tavat és ha trópusira vált az éghajlat, ő lehet Budapest strandbárója

2016. július 13. 18:51

A ruganyos üzletember talán most húzta a legbátrabbat: az eddigi tulajdonossal társulva kibérelte és radikálisan átalakítja a Szentendrei út Duna felőli oldalán található hatalmas kavicsbányatavakat.

2016. július 13. 18:51
Szily László
Szily László
444

„A Luppa eddig úgy működött, hogy az ember odaaautózott, motorozott vagy bringázott, a járművet ledobta a susnyás szélébe, aztán fürdött, bele a vakvilágba, ette-itta, amit hozott, majd a bokrok közé szart, és hazament. Ez, lássuk be, tökéletes modell a maga módján, nekem például sose kéne ennél több, a mainstream polgárok közül mégis sokan vágynak konszolidáltabb körülményekre. Az ő emberük Reformer Károly, a Bányatavak Plázásítója. A Gerendai-féle Luppa-tavon parkolóban lehet parkolni, zárt helyen öltözni, vécébe szarni, a fürdőrész ki van bójázva, a vízben életmentők cirkálnak, a büfék igényes, sőt kézműves élemiszereket árusítanak, akinek pedig nem elég a fekvés meg az ázás, mindenféle budai sportokat űzhet.

Én évtizedek óta horgászom itt, így tátott szájjal néztem, Gerendaiék már eddig is mennyire átalakították a tó kinézetét. Az elválasztó gátat például megrövidítették és egészen alacsonyra gyalulták, egybenyitva a vízfelületet. Az így kialakult félsziget azért még mindig több, mint fél kilométer hosszú. A Gerendai-vízió szerint ezt majd 50 méterenként fogja bérbe adni ismert budapesti mulatóhelyek kihelyezett nyári kocsmáinak. Ha egy is bérel itt helyet, ez lesz az ország első olyan vendéglátóhelye, ahol európai értelemben vett mulatozós berúgás közben az asztaltól lehet pontyozni. Eldőlhet végre a nagy kérdés is, miszerint lehetséges-e szexuális kapcsolatot létesíteni csontkukacok birtokában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Laci bá
2016. július 14. 11:18
Kiss Grófó után Strandbáró. Érdekesek ezek a liberális arisztokraták :-)
Burmin
2016. július 14. 11:08
Szily úr és mivel törölte ki ? Permetezett lapulevéllel ? Forduljon sürgősen orvoshoz. Mellesleg soha nem gondoltam, hogy ennyire igénytelen legyen...
Békanász a hasadon
2016. július 14. 01:00
A Farkas Endre és György által tervezett nyaraló a modern építészet egyik szép példáját képezi. A házat Soros György szülei építtették. Gondolva az ekkor még kisgyerekkorban lévő testvérekre, a feljutás egy biztonságos rámpán keresztül történt. Az egykori Soros-ház http://2.bp.blogspot.com/_SujoBzwVFAc/TRm-z1x3NxI/AAAAAAAAAc8/Rxlxq1Ud7m4/s1600/luppa%2B111.jpg Ronda. Ezekkel mi a terv?
szodabár
2016. július 13. 23:19
vihetné az egész fesztivált oda, mert a dübörgést éjjelente még Dél-Budán is hallani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!