Nagybetűs demokraták

2016. július 27. 10:27

Az amerikai Demokrata Párt bocsánatot kért Sanderstől. Lehet, bónusz kulcstartót vagy bögrét is kapott. Clinton magyar védencei is megnyugodhattak. Hiszen ők is demokraták, a népuralom nagybetűs hívei.

2016. július 27. 10:27
Szőcs László
Magyar Idők

„A legutóbbi hat országos közvélemény-kutatásból négy szerint Trump vezet. Ki is tört nyomban a pánik, mint Rejtőnél a Grand Hotelben. A DK »nem kér« Trumpból – adta értésre a nagyon demokratikus koalíció. Önleleplező módon készséggel el is mondták, miért szereti jobban Clintont a törpepárt: levelet küldött Orbán Viktornak, 12 pontban foglalva össze, mit nem helyesel nálunk.

Halmai Gábor liberális alkotmányjogász a Népszabadságban kertelés nélkül kimondja, miről van valójában szó a rengeteg »demokratikus« generálszósz alatt: »Én komolyan bíztam az Európai Unióban. Meg abban, hogy az Egyesült Államok tud valamiféle politikai befolyást gyakorolni. […] nagyon nem kedvez a nemzetközi helyzet a liberális demokráciának, és még mennyivel kevésbé fog, ha ne adj’ isten Trump lesz az elnök az USA-ban […] Magyarország belülről nem tudja megoldani ezt a helyzetet.« Nincs elég szavazójuk, kéne egy kis hátszél, okosba’.

Az amerikai Demokrata Párt bocsánatot kért Sanderstől. Lehet, bónusz kulcstartót vagy bögrét is kapott. Clinton magyar védencei is megnyugodhattak. Hiszen ők is demokraták, a népuralom nagybetűs hívei.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2016. július 27. 15:30
Ti csak drukkoljatok az amerikai torgyánjózsinak!!
amayyudan2
2016. július 27. 11:37
Nekem ez a "tiszta" verseny tetszik: megengedjük Sanders-nek is, hogy induljon (persze csak azért, nehogy egyjelöltes komcsiszagú legyen az előválasztásunk), de a háttérben biztos-ami-biztos alapon fúrjuk, nehogy meglepetést okozva elvigye a lezsírozott jelölt elől a helyet. Majd, mikor kibukik az ügy, akkor megsimogatjuk a buksi fejét, és azt mondjuk: "Jól megszopattunk, köszi, hogy demokratikus fügefalevél voltál a cinkelt szemét játszmáink elfedésére, még nyaljad ki a seggét a pofádba röhögő Clintonnénak, és utána mehetsz a helyedre!" Ennél cinikusabb és aljasabb eljárást nehéz elképzelni. És ezek ezt játszották a párttársukkal. Vajon az ellenfeleikkel mennyire játszanak fair módon? Bónusz kérdés: aki így viselkedik a politikában, annak vajon mennyire hihető el, hogy pl. a korrupciómentes, szabadversenyes kapitalizmus és a demokrácia híve?
hátakkor
2016. július 27. 11:25
Azért tegyük hozzá Clintonné átvette Sanders ingyenes állami oktatás pogramját. Ami itt lehet jól hagzik, de USA-ban szentségtörés, hogy a más kölkének az oktatását az én adómból tegyék meg. Lsd. még ObamaCare!
balbako_
2016. július 27. 11:17
És mehetünk távolabb is "Európa segíts!" Göncz, vagy Szovjetunió segíts Kádár...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!