A zseboroszlán

2016. augusztus 04. 07:10

Egyelőre a demecseri hatvan voksig jutottak. És hogy néz ki ez a kretén abban a pólóban... Istenem, milyen nagy a te állatkerted! Még ez a hülye is elfér benne. Ez a zseboroszlán.

2016. augusztus 04. 07:10
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

Alább olvashatjuk Vona Gábor facebook bejegyzését az oroszlánokról, meg a mai és eljövendő jobbikosokról, akik majd vele együtt küzdenek a szebb jövőért.

Egyelőre a demecseri hatvan voksig jutottak. És hogy néz ki ez a kretén abban a pólóban... Istenem, milyen nagy a te állatkerted!

Még ez a hülye is elfér benne. Ez a zseboroszlán.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 319 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mekk Kelemen
2016. augusztus 04. 22:43
Bayer elvtárs! Voldemort ügye nem téma?
states
2016. augusztus 04. 18:23
Novák kirúgása óta a Jobbik körül a legfigyelemreméltóbb politikai esemény Volner a susnyásban volt. Ezt csak akkor tudnák überelni, ha Vona is felbukkana valahol a sűrűben. Egyébként pedig a totális érdektelenség övezi a pártot. Lásd Devecser.
states
2016. augusztus 04. 18:15
Vonának sikerült a pártot levinni abba a zónába, ahova azok a pártok tartoznak, amelyekről nem jut eszébe a választónak, hogy egyáltalán léteznek. A baloldalon ilyen az Együtt, a PM, a MOMA és az MLP. Az LMP is a legjobb úton van ide, mióta Schiffer otthagyta.
states
2016. augusztus 04. 17:27
Megesik a Fidesz szíve Vonán, 2018-ban keresnek neki Bivalybasznádon egy jó kis főpolgármesterséget, vagy helyettességet, vagy képviselőséget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!