Dicsőség a menekültcsapat sztárjának az olimpián, szégyen a magyar közmédiának

2016. augusztus 07. 13:15

Biztos véletlen, hogy a kormányzati gyűlöletkampány kellős közepén a közmédiában nem hangozhatott el egy menekült neve és sikere.

2016. augusztus 07. 13:15
Magyar Helsinki Bizottság
Facebook

„Először is gratulálunk a menekültcsapat legismertebb tagjának, a Szíriából tengeren átúszva menekült 18 éves Yusra Mardininek ahhoz, hogy a női 100 méteres pillangó első előfutamát megnyerte. A közmédia kommentátorának ugyanakkor a közvetítés során nem sikerült kimondania sem a menekültcsapat, sem a győztes versenyző nevét.

A másik négy versenyző nevét és háromnak az országát is bemondta, a menekültcsapatot képviselő és az előfutamot megnyerő Mardiniét nem. Biztos véletlen, hogy a kormányzati gyűlöletkampány kellős közepén a közmédiában nem hangozhatott el egy menekült neve és sikere.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutyus
2016. október 10. 16:02
Abba őrülnének bele, ha nem jönne a pénz a kitartójuktól, Sorostól.
rojtos
2016. október 10. 16:02
Igen, ezek teljesen beleőrültek a migránsimádatba. Menekült csapat az olimpián? Mi jöhet még? Mechetés olimpiai versenyszám?
kitiltott
2016. október 10. 12:16
A kurva anyátok,fehér gyűlölő sorosseggnyaló köcsögök.. A két. Magyar arannyal foglalkozzatok vagy az erdélyi magyarok jógaival, szemét ingyen élő depressziós lúzer balfaszok
kamasuka
2016. október 09. 11:17
Kíváncsi lennék, hogy hová úszott át a tengeren valaki is Szíriából ... Debil MHB ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!