Nemmel szavazok a kényszerbetelepítésre!

2016. szeptember 14. 20:27

Én, kit szintén befogadott és számon is tart a Magyar Köztársaság, nemmel szavazok minden erőszakra, a lakosság akarata elleni kényszerbetelepítésre!

2016. szeptember 14. 20:27
Böjte Csaba
Magnificat.ro

„Több, mint 5000 gyermeket fogadtunk be, közülük több, mint 3000 végzett és kirepült, de mi minden gyermeket nem csak számba veszünk, hanem szeretettel, jósággal számon is tartunk! Igen, megvagyok győződve, hogy egy szabad ország számba kell vegye a határain belépő embereket, és emberségesen számon is kell tartsa őket, hogy ki honnan jött, hogy halad, hogy boldogul a nem mindig egyszerű mindennapi életben! Éppen ezért én, kit szintén befogadott és számon is tart a Magyar Köztársaság, nemmel szavazok minden erőszakra, a lakosság akarata elleni kényszerbetelepítésre! A kitaposott utat, a Magyar Parlament által elfogadott törvényes letelepedési modellt tartom egyetlen járható békés útnak!

Tisztelettel,

Csaba t.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. április 14. 16:43
Sokan fognak így tenni Csaba testvér.
lautrec
2017. január 22. 20:40
attól, hogy sok helyütt sok hülyeséget írsz, még nem lesz igazad. a véleményedet pedig egy hozzászólásban is leírhatod. hogy lesz, vagy nem kényszercucc, az még nem dőlt el.ne játssz az eszed.
buckafej
2016. december 09. 15:59
Senki nem akar olyat, csak a ti beteg agyatok. Érdekes, amikor egy Platonov1971 nevű ember a volt szovjet tagköztársaságokkal és az orosz medvével ijesztget. Esetleg nácizhatnál Göbbels néven, az még viccesebb lenne, te komcsi.
Phot0n
2016. november 12. 23:40
Tedd azt, ha akarod, de ne publikáld.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!