Migránsháború: Szeged, Salgótarján, Zugló

2016. szeptember 12. 14:55

Kemény feladat: miként tartsuk puskaporos hangulatban a közvéleményt, ha közben a nép közvetlenül nem érez veszélyt?

2016. szeptember 12. 14:55
Dévényi István
Válasz.hu

Szóval szerintem a kormány kommunikátorai egyszerűen túltolták; túl sok lett a migránshír, a migránsügy, a migránsbotrány, a migránsminden. Csakhogy közben pont Magyarországon nincs kézzel fogható migránsminden, köszönhetően az épp az Orbán-kormány által építtetett kerítésnek, és az intenzív határvédelemnek.

Kemény feladat: miként tartsuk puskaporos hangulatban a közvéleményt, ha közben a nép közvetlenül nem érez veszélyt? (…)

De máris látható az új irány: Orbán Viktor ma a parlament előtt azt mondta, hogy ha Brüsszel nem boldogul az országgal, akkor városi szinten osztják majd szét a migránsokat, így Salgótarjánba, Szegedre és Zuglóba kerülhetnek a menekültek.

Egy évvel a Keleti pályaudvari csata után a migránsharc ismét megérkezett közénk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orion
2016. szeptember 13. 15:49
Ez most mit akart mondani? És mi van a Vörös Skanzennel? Ja, hogy van az az újlipóciai része...
Dénia
2016. szeptember 13. 09:19
Ezt marha jól csinálta. Egyből felugrott az összes szoci polgármester, már amennyi van egyáltalán, hogy oda nem vihet az Orbán migránst, mert nekik nem kell.
74bro
2016. szeptember 13. 08:19
Lehet, hogy te nem érzel veszélyt, de a kislány, akit egy migráns megtámadott Bicskén és letépte a tizenkét évesről a ruhát, biztosan érez. A szülei is. Kirándulhatnál egyet Vámosszabadira is, megkérdezhetnél néhány helybelit, csak vigyázz, lehet indulatosan reagálnak...
Korrupt Kornél
2016. szeptember 12. 20:45
baromka, a nép nevében ne beszélj! Te csak egy vagy a népből, ha már a hazaárulókat is a nép közé soroljuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!