Mohamed ujja az égbolton

2016. szeptember 15. 19:57

A ránk zúdított muzulmán tömeg csupán eszköze egy nagyravágyó dollármilliárdos matuzsálem ördögi tervének, amellyel meg akarja hódítani Európát.

2016. szeptember 15. 19:57
Somogyi János
Magyar Idők

„Ma már azonban a vak is látja, hogy nem a muzulmánok jelentik az igazi veszélyt a világra. A ránk zúdított muzulmán tömeg csupán eszköze egy nagyravágyó dollármilliárdos matuzsálem ördögi tervének, amellyel meg akarja hódítani Európát, hogy tettestársaival a világ urai szerepében tetszeleghessen. Elképzelése szerint az idecsődített muszlimok elvégeznék a piszkos munkát, Európa nemzetállamainak megroggyantását, és ezután következne a rendcsinálás, amolyan neoliberális, amerikai módra, kíméletlenül eltakarítva minden akadályt a totális hatalom útjából. Hozzácsapva Európát a Clinton-klán irányította Amerikához. Ez a Soros-terv. Európa népei megérdemlik a sorsukat, ha hagyják ezt a tervet megvalósulni, megvalósítani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2016. szeptember 15. 23:18
Tudta? A mandin tízszer annyian olvasnak magyaridőket, mint ahányan hajlandóak fizetni ennek a hányadéknak a nyomtatott példányáért.
madarasi.abel
2016. szeptember 15. 23:17
"a vak is látja", tehát nincs rá bizonyítékunk. A vak is látja, hogy megkemtrélezték az egész magyar időket. Aki talpon maradt, azt evitték a Szíriuszra az ufók, és kivágták az agyukból a beültetett elektromágneses rezonátorokat. Szerintem nincs más magyarázat arra, mitől ennyire fos egy ennyi pénzzel kitömött lap.
tom hagen
2016. szeptember 15. 20:12
De nem hagyják. Már Franciaországban is lesz a kérdésben több helyen szavazás. A domino elindult. Ebben bíztam. + megjegyzés: a jobbik ma beállt az el kell menni szavazni és NEM-el kell szavazni mögé. ( szegény Tunya, nem firkálgathatja össze a papírt )
Akvínói akvavit
2016. szeptember 15. 20:11
Nehogy azt hidd, hogy elfelejtjük, amit írtál Budaházy ellen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!