Szép új világ, avagy az érettség dicsérete

2016. október 05. 11:04

Végül egy figyelmeztetés magamnak: ne becsüld le a technológiai tisztaság jelentőségét! Én a kézműves ethoszban nőttem fel, és egyáltalán nem biztos, hogy valaha kinövök belőle.

2016. október 05. 11:04
Alföldi Merlot
Művelt alkoholista

„Mostanra az a kép alakult ki bennem, hogy túl hamar szálltunk fel a Menekülés lekvárországból expresszre. Az érettség elérése egyáltalán nem annyira magátólértetődő nálunk, hogy a túlérettséggel kellene egymást riogatnunk. Bejött két olyan évjárat (2013 és 2014), amit igazán nem lehet besorolni a globális felmelegedés hatására szaharai hőség tombol a Kárpát-medencében fejléc alá, és a vörösborok fele zöld, különösen a kadarkák és a kékfrankosok.

Végül egy figyelmeztetés magamnak: ne becsüld le a technológiai tisztaság jelentőségét! Én a kézműves ethoszban nőttem fel, és egyáltalán nem biztos, hogy valaha kinővök belőle. Vagyis nem érdekel a technológiailag elért technológiai tökéletesség. De az maga a csoda, amikor egy nagy egyéniség egy dalt nemcsak kifejezően énekel, hanem minden hangja a helyén van. Ilyenkor mások intonációs hibái felnagyítódnak és fájdalmasan visszhangzanak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!