Ebben nem vagyok megelégedve magammal

2016. október 19. 14:30

Jó élet az enyém. Interjú.

2016. október 19. 14:30
Andy Vajna
888

GFG: Sokat gondolkoztunk, hogy lehetne nekifutni ennek az interjúnak. Ha négerekről beszélgetnénk az egész interjú alatt, akkor is azt mondanák, hogy G. Fodor csinált egy seggnyaló interjút az Andy Vajnával. Of course. Szóval, mit kérdeznél magadtól, hogy ez a vád ne merülhessen fel.

Andy: Szerintem csináljunk egy jó interjút és mindegy, hogy ki mit mond róla. Nem?

GFG: Akkor beszélgessünk az irigység természetéről.

Andy: Van pár órád?

GFG: Gyerekként elmentél Amerikába. Sikeres ember lettél. Megcsináltad magad. Megcsináltad a dolgokat, amiket szerettél volna. Aztán hazajöttél Magyarországra. Magyarországon talán a legnagyobb nehézség, ami akadályt állít egy akaró ember útjába, az irigység.  Te mit kezdesz az irigységgel?

Andy: Egyáltalán nem foglalkozom vele.

GFG: Nem foglalkozol vele?

Andy: Egyáltalán nem. Ha én azzal foglalnám el magam, hogy mi a véleménye rólam olyan embereknek, akikkel még nem is találkoztam, sehol sem tartanék. Nem vagyok politikus, tehát nekem nem kell a népet meggyőzni semmiről, a munkámat kell végeznem, és csak annak az eredménye számít. A filmjeim, a múltam saját magáért beszél. Nekem ezt nem kell dicsérni, előadni, még említeni sem kell, ha valaki érdeklődni akar rólam, akkor vegye a fáradtságot, nézzen bele a múltamba, nézze meg, hogy miből áll ez a múlt, és hogy jutottam ide. Ha persze igazi érdeklődésről van szó. Ha meg nem, akkor úgyis mindegy mit mondok, mert akkor csak magamat dicsérem. 

(...)

GFG: És mi a te munkád?

Andy: Hogy mi a munkám? Kitalálni a jövőt. Többek között a saját jövőmet is. Itt vagyok hetvenkét évesen, és még nem tudom, mi akarok lenni, ha nagy leszek. Csináltam már sok mindent, sokféle szakmába belekóstoltam, a film az, ami nagyon szórakoztat, ezt élvezem a legjobban. Az a munkám, hogy új dolgokat találjak ki és határozzak arról, hogy mi legyen a következő lépés.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. október 20. 06:30
Nem tudom ki a zsideszbolsi azok közt akik csapkodják vajnát de szeretném felhívni minden zsideszbolsi figyelmét, hogy nem szabad. Zsidózni meg külünösen nem szabad a zsideszbolsiknak. Vegyétek tudomásúl zsideszbolsik, hogy vajna a felcsúti cigány gazdátok kiválasztottja és amit vajna lop azt megosztja a gazdátokal. Azt se felejtsétek el zsideszbolsik, hogy vajna a felcsúti cigány gazdátok szerint istenáldása. Ehez tartsátok magatokat és mutassatok kellő tiszteletet mert különben ki lesztek csapva a zsideszbolsi bandából :)
2016. október 19. 23:45
"Jó élet az enyém." - Csak kurva sokba kerül a nyomorban tengődő magyaroknak!
egykettő
2016. október 19. 23:05
GFG akkora köcsög, hogy az már elismerésre méltó. Itt egy amcsi nagybácsi, aki kiöregedett az ottani versenyből és hazajött picit kilopni a szemünket... és mi az interjú felütése? Az IRIGYSÉG. Erre tényleg csak hápogni lehet.
Akitlosz
2016. október 19. 19:52
Ha ennyire ügyes ez az ember és nem is politikus, akkor miért csak politikai kapcsolatok révén képes sok pénzt keresni? Nyilvánvaló, hogy a Fidesz segítsége nélkül azaz önerőből nem tartana itt, ahol tart. Kaszinót például közönséges földi halandó nem üzemeltethet, csak az, akinek az állam külön megengedi. De az állami banktól kapott hitele sem olyan, amelyet bármely ügyfél ugyanígy megkaphatna. Szóval hiába nem politikus, de a politikától messze nem független ember. Ahogyan a kérdező Gnóm szintén nem az. Azaz a Fidesz holdudvar eldiskurálgatott egymással.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!