Orbán Viktornak annyi a pénze, mint a pelyva

2016. október 18. 19:58

Mindenkit Orbán Viktor fizet. Mindenkit ő mozgat. S közben huncutul kacag a markába!

2016. október 18. 19:58
Gazda Albert
Magyar Nemzet

„Mindenkit ő fizet. Mindenkit ő mozgat. S közben huncutul kacag a markába!

Orbán Viktor mozgatja és fizeti Juhász Pétert és az Együttet. Együttöt. Amely ezért nem hajlandó a balos ellenzék egészével együtt mosni a gyalázatot a Blaha Lujza téren. Ehelyett arra biztatják a népet, hogy ugyanabban az időpontban menjenek a Kossuth térre füttyögni. Juhász ráadásul Gyurcsány Ferencet sem hajlandó rebihalitálni. Rehabilitálni.

Orbán Viktor mozgatja és fizeti Gyurcsány Ferencet (s vele nyilván a Demokratikus Koalíciót mindenestül, hiszen ez egy egyember-fókuszú koalíció), aki ezért nem hajlandó eltűnni a színről. Holott ha megtenné, a baloldal végre képes lehetne új alapokon újraszervezni önmagát. Aminek Gyurcsány Ferenc a legmonstruózusabb akadálya napjainkban.

Orbán Viktor mozgatja és fizeti Molnár Gyulát és az MSZP-t. Akik ezért nem voltak hajlandók ép, egészséges, hatékony kampányt folytatni az október 2-ai antimigró népszavazás előtt. Nemrég ráadásul a taótámogatások titkosítását is megszavazták.

Orbán Viktor mozgatja és fizeti az LMP-t. Hogy Schiffer Andrással vagy nélküle, neki egyre megy. Ezek eleve úgy viselkedtek, mint őfelsége ellenzéke. Se hús nem voltak, se hal. Most is jobban fáj nekik, ha csúnyát mond róluk a liberális értelmiség, mint maga a diktatúra.

Orbán Viktor mozgatja és fizeti Fodor Gábort és a Liberálisokat. Ha nem tenné, eszükbe jutott volna vajon maguktól, hogy az igen mellett síkra szállva hergeljék újabb és újabb nemekre a tisztességes választópolgárok sokaságát, és hogy a saját ikszeiket is hozzátegyék az akció oly nagyon vágyott érvényességéhez?

Orbán Viktor mozgatja és fizeti az összes civilt, inkább és kevésbé aktívakat, Pukli Istvántól Haraszti Miklósig. Lám, az egyik már nem tanítana annyira, mint azelőtt, lám, a másik totális technikai koalícióról beszél. A harmadikról meg a negyedikről jobb, ha hallgatunk.

Igen-igen.

Mindenkit Orbán Viktor fizet. Mindenkit ő mozgat. S közben huncutul kacag a markába!” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. október 20. 05:56
Kérdés Gazdag Alberthez: És a gazdája? A sajtószabadság jegyében.
Hermelin
2016. október 19. 09:59
Nem csak az ellenzéki pártok gyengék, hanem az itt írogató hívei is! Sajnos.
Csigorin
2016. október 19. 07:21
Neha komolyan felmerulnek ilyen gondolatok, de barmennyire is hihetetlen ezek tenyleg maguktol ilyen hulyek.
atila68
2016. október 18. 23:21
Bástya elvtársat már meg se akarják gyilkolni? Hát Bástya eltárs már szart ér?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!