Kőszeg Ferenc robbantana

2016. október 17. 09:10

Orbánnak másként jár az esze kereke, más értékrend szerint ítél, hoz döntéseket, mint a politikai szélkakasok, vagy a nem magyar hazában gondolkodó közszereplők.

2016. október 17. 09:10
Somogyi János
Magyar Idők

„Orbánnak másként jár az esze kereke, más értékrend szerint ítél, hoz döntéseket, mint a politikai szélkakasok, vagy a nem magyar hazában gondolkodó közszereplők. De Kőszeg Ferenc már elkésett a vészjelzéssel. Nem lesz miniszterelnöki székből való kirobbantás. Különösen nem azokkal a megkeseredett politikai lúzerekkel, a Soros-pénzen ágáló álcivilekkel, akik szánalmas, görcsös erőlködéssel igyekeznek megfelelni kenyéradó gazdáik elvárásainak és mindig, mindenért tüntetgetnek, balhéznak, akár mert épül az országban valahol valami, performance-nak tekintve az egész magyar közéletet.

Kőszeg nem vette észre, de Európa felébredt. Európa népeitől már megijedtek a tőlük elszakadt politikai elit tagjai. Az EU-s vezetők tárgyalnak Orbán Viktorral, sőt a barátságát keresik, mert szinte rettegnek a rövidesen a szavazófülke magányában szavazatát leadó osztrák, német, francia, olasz stb. polgártól, aki manapság már olyan vezetőt szeretne magának, mint a magyar miniszterelnök.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2016. október 17. 10:51
nos, utánaszámoltam a NER alkotmányos költségének. Friss ropogós húszezresekben számolva: - 135 millió darab - ami 135 tonna húszezres - 145 köbméter. - ha kockát építenénk belőle, több mint 5 méteres lenne az oldala. - 727500 nokiás doboz. ahogy mondani szokták, gombócból is sok :)
nyugalom
2016. október 17. 10:42
Koszegre gondoltam.
nyugalom
2016. október 17. 10:37
Mirt es mennyiben mervado ez az alak?
marko11
2016. október 17. 10:30
"...akik szánalmas, görcsös erőlködéssel igyekeznek megfelelni kenyéradó gazdáik elvárásainak..." már azt hittem, hogy magukról ír
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!