Ilyen drágán még soha senki nem csinált hülyét magából

2016. október 02. 21:08

A népszavazás érvénytelensége bebizonyította, hogy a Fidesz megverhető. Minden erejét megmozgatta, újabb jogállami határokat lépett át, eltapsolta három stadion árát. S mindebből annyit ért el, hogy körberöhögik Európában.

2016. október 02. 21:08
Vágó Gábor
falramentaparlament

Nem buktak meg teljesen, csak hát nem is nyertek. Erőt akartak fitogtatni, de csak erőlködés lett a vége. Kevesebb NEM szavazat érkezett, mint amennyien a Fideszre és a Jobbikra szavaztak 2014-ben. Új tömegeket nem nagyon tudtak a migráncsozás tömegpszichózisába bevonni. Egy belpolitikai dolgot biztosan azért elértek: a parlamenti bejutási küszöb fölé növesztették meg a Kutyapártot.

Az európai porondon viszont csúnyábbnak néz ki a bukta. Orbán nem tud fellépni a dobogóra, hogy a népszavazási eredményt lobogtatva újabb szövetségeseket szerezzen Merkel ellen. Európa egyik vezető hangjává tudott volna előlépni, ha tarsolyban lett volna a népszavazás. De nincs. Ezt “Brüsszelben” is tudják. Féltek is tőle, mint a tűztől, még a legnagyobb lopásokra lehetőséget adó gigaberuházásokra is szemet hunytak volna. De nincs meg az érvényes népszavazás adta erő, így nevetség tárgya lesz az erőlködés.

A Fidesz most bebizonyította, hogy megverhető. Már csak egy alternatíva kell, hogy ne az otthonmaradás, vagy az érvénytelen szavazat legyen a megoldás ha ki akarjuk fejezni a nemtetszésünket. Nem reménytelen 2018.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vanádium
2016. október 03. 15:42
Majdnem jó Vágó megfogalmazása. A hiba ott van ,hogy a miniszterelnök nem most csinált hülyét magából , ő gyárilag ilyen , ilyennek született .
Morgen
2016. október 03. 14:31
Gábor! Nálad a hülyeség gyári alkalmazás. Ingyen kaptad!
csuka
2016. október 03. 13:22
http://alfahir.hu/fideszesek_a_szonyeg_szelen
Peter8811
2016. október 03. 12:23
Be kell vezetni, hogy mid addig Orbán maradjon a miniszterelnök, amíg a szavazók száma akik elmennek szavazni 9 millió alatt van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!