Nekem sincs bajom a melegekkel, de...

2016. november 08. 20:44

Manapság valahányszor felmerül a házasság kérdése Európában, szinte minden alkalommal a homoszexualitás témájába torkollik. Ha azt mondjuk, hogy a házasság egy férfi és egy nő kapcsolata, akkor nekünk szegezik a kérdést, hogy mi bajunk a melegekkel?

2016. november 08. 20:44
Frivaldszky Edit
anyaapagyerekek.hu

„(...)

Nekem sincs bajom a melegekkel. De nem gondolom, hogy csak azért mert többnyire intelligens és empatikus emberekről van szó, a társadalom alapját meg kellene semmisíteni. A szülők kapcsolata a család alapja, a család pedig a társadalom alapja. Ezt a tézist erősíti meg az AnyaApaGyerekek kezdeményezés, melyen keresztül üzenünk az Európai Bizottságnak, hogy nem kérünk az azonos neműek házasságának európai szintű elfogadtatásából.

Az AnyaApaGyerekek kezdeményezés arról szól, hogy minden országnak megmaradjon a maga szabadsága a házasság és a család meghatározásában. Minden egyéb formáció maradjon az adott tagállam hatáskörében: ha ők kulturális elfogadhatónak tartják, hogy egy gyermeket jogilag megfosszanak valamelyik szülőjétől, tegyék, de ezt ne várják el mindenkitől.

(...)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csend
2016. november 24. 10:20
És mi lenne az a fordulat? A totális anarchia? Vérfertőzés? Szodómia? Catch as catch can? Ez a fajta neokonzervatív az ún. "neokon"?
catalina9
2016. november 23. 12:27
"....A huszadik században a második világháborús propagandát követő leghatékonyabb mani¬pulációs marketing stratégiának nevezi a „meleglobbi” programját David Kupelian amerikai újságíró. A neokonzervatív szerző The Marketing of Evil (A gonoszság marketingje, WND Books) című műve részletesen elemzi az elmúlt 25 év gondosan felépített kampánysorozatát. ... A szerző a 19. századi radikális társadalmi forradalmárok által elért fordulathoz hasonlítja a nyugati társadalmakat alapvetően átformáló mozgalmat, amelynek célkitűzései nem állnak meg az életmód szabad megválasztásánál, hanem ennél sokkal mélyebb, civilizációs fordulatot szeretne elérni."
csomorika
2016. november 22. 15:25
Hogy ez a nő milyen buta. Ha valami nem elfogadott, az miért lenne kötelező. Arról már nem is beszélek, hogy ilyen alapon a válást is be kellene tiltani.
Andre1bp
2016. november 22. 15:25
"Az AnyaApaGyerekek kezdeményezés arról szól, hogy minden országnak megmaradjon a maga szabadsága a házasság és a család meghatározásában." Francokat. A saját család elképzeléseteket akarjátok ráerőszakolni minden tagállamra. Ezért gyűjtitek az aláírásokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!