Hol vannak a határok melegtémában?

2016. november 06. 10:09

A melegházasság melletti fantomharc lenne a végső? Konstantinápolyban az okosok azon vitatkoztak, hogy milyen nemük van az angyaloknak, miközben a török ostromolta a kapukat.

2016. november 06. 10:09
S. Király Béla
Magyar Nemzet

„A szerelem még a különneműeknek sem ad kizárólagos jogot a házasságra. Ha így volna, feleségül vehetnénk az imádott, de férjnél levő asszonyt. Vagy egy nő egyszerre két férfihoz is hozzámehetne, ha mindkettőt szereti, és azok is viszont. Nem a szerelem őszinteségével van gond, hanem azzal, ahogy az azonos nemű szerelmesek azt jogi dobra akarják verni. És hol marad a gyermek szempontja? Ő ugyanis nem tárgya, hanem alanya a jognak. A »gyermekhez való jogról« beszélni értelmetlen. Senkinek sincs joga a gyermekhez pusztán azért, mert »borzasztóan« kívánja. A gyermek származása csak az anyából és az apából vezethető le. És tudnia kell származásáról, hogy képes legyen eligazodni a társadalomban.

A véleménymérnökök azért vannak, hogy a többségi demokráciát megbízóik képére formálják a »tudomány« nevében. Szilvay rendkívül jól dokumentált könyvéből látható, hogy a tudomány elszabadult a normalitásból, és statisztikus ámokfutóként szaladgál körbe-körbe, érvet és ellenérvet nyomva mindenki markába. A jövő egyik feladata lenne a moralitás gyeplőjével megfékezni a tudománnyal dúsított gőgöt. Az új internacionalizmus nem a proletárokért, hanem a semlegessé csiszolt egyenlőkért, a fogyasztói tömegért küzd a pénz erejével. A kommunizmus átlagembere után az új internacionalizmus, a demokráciavallás átlagszínésze lép az előtérbe, hogy bevezesse a tragikomédiát.

A melegházasság melletti fantomharc lenne a végső? Konstantinápolyban az okosok azon vitatkoztak, hogy milyen nemük van az angyaloknak, miközben a török ostromolta a kapukat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 250 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Finale*
2016. november 06. 17:36
A homfobiaval en sem ertek egyet . Nekem csupan a mostanaban terjedo eroszakos homoszexualis lobbi nem tetszik .
Andre1bp
2016. november 06. 12:12
Hogy jön most ide a gyereknevelés? Tudtommal a melegházasságról van szó a cikkben. Meleg párok mindig is nevelhettek gyereket Magyarországon. Sosem volt tiltva. Még senkit sem tettek alkalmatlanná a gyereknevelésre a homoszexualitása miatt. Most is folyamatosan fogadnak örökbe gyereket függetlenül attól, hogy van-e melegházasság, vagy nincs.
1120
2016. november 06. 11:40
Hogy hol vannak a határok melegtémában? Jay szerint: "Itt van a vonal! Ezen az oldalon nincs buzi!" :) https://www.youtube.com/watch?v=mb-w081PtiM
Lotti
2016. november 06. 11:27
"Hol vannak a határok...?". Ott, ahol az elégtelen mértékű reprodukció miatt olyan népesség foglalja el a teret, amelyik másképp gondolkodik a témában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!