Ellenzék a jogrenden kívül

2016. november 05. 13:26

De vajon mi következne a vágyott bolseviki forradalommal megdöntött „Orbán-diktatúra” után? Az ukrajnai puccsforgatókönyv szerinti demokrácia és szabadság? És jólét?

2016. november 05. 13:26
Somogyi János
Magyar Idők

„De vajon mi következne a vágyott bolseviki forradalommal megdöntött „Orbán-diktatúra” után? Az ukrajnai puccsforgatókönyv szerinti demokrácia és szabadság? És jólét? A Wall Street-i Soros-féle demokraták által delegált, friss magyar állampolgárságú amerikai miniszterekkel a kollaboráns kormányban? Esetleg új választások a Fidesz kizárásával? Hiszen ha indulhatnának, ismét nyernének. Milyen lenne az a híres Új Magyar Köztársaság, ami az új rendszerváltás eredményeként jönne létre? Gyurcsány Ferenc és tettestársai helytartóságával, amerikai fennhatóság mellett? Erről nem beszélnek, de senki előtt nem lehet kétséges, hogy így lenne.

Puccsista urak, ne reménykedjenek, mert ezt az új rendszerváltást a magyar nép nem engedi meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. november 06. 10:54
"De vajon mi következne a vágyott bolseviki forradalommal megdöntött „Orbán-diktatúra” után? Az ukrajnai puccsforgatókönyv szerinti demokrácia és szabadság? És jólét? " Ha a felcsúti maffia bolseviki uralmát megdöntené az MSZP bolseviki uralma akkor csak bolseviki uralmat cserélnénk. Minek? Ha a magyar emberek nem képesek támogatni egy igazi magyar, nemzeti nem-bolseviki kormányt akkor maradjanak ennél a bolseviki kormánynál. Egykutya. ------------------------ Somogyinak nem kéne az "krajnai puccsforgatókönyv"-ről ugrálni mert azt támogatja a felcsúti cigány gazdája :)
Pinter68
2016. november 05. 21:56
Na, legalább ez a derék hülye elismeri, hogy itt Ukrajnához hasonló oligarchikus autokrácia van. Vagy a húgykő ráhúzódott az agyára. Máskülönben talán emlékezne rá, hogy Orbánbasi előtt is jogrend és stabilitás volt az országban és bármilyen meglepő, de Orbánbasi után is az lesz. Lehet, hogy lesznek kormányválságok, de az meg nem a világ vége. A spanyoloknál pl. 10 hónapja nincs kormány és az ország köszöni, de jól van.
reginaaolsen
2016. november 05. 18:05
Én nagyon várom már a ballib puccskísérletét. Miattuk még én is kimegyek az utcára, csak hogy egyszer és mindenkorra el legyenek törölve, hogy végre normális színházaink legyenek, normális egyetemeink, ne mindenhol az Ascher-cofé emberei üljenek, még az után is, hogy minden választást elbuktak.
KannibálTatárÚr
2016. november 05. 13:36
Az ellenzéknek semmi programba nincs az ország működésének javítására. Ők csak ismét hatalmon szeretnének lenni, hogy meglophassák az országot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!