Állítólag a Terror Házába vitték a leszedett Népszabadság-feliratot

2016. december 20. 09:51

Szóval legyen az, hogy Schmidt Mária és lelkes csapata mihamarabb világossá teszi, hogy ennek nem ott a helye, a feliratot megkapja az egyesület, amely gondoskodik az aljas módon kivégzett, halálában is kínzott intézmény e mementójának méltó elhelyezéséről.

2016. december 20. 09:51
Pető Péter
Pető Péter
Facebook

„állítólag a terror házába vitték a bécsi úti székházról leszedett, rendszerváltás utáni népszabadság-fejlécet ábrázoló táblát. a népszabadság egyesület - ahogy a magyar nemzetben olvasható - kész átvenni. a terror háza egyelőre nem nyilatkozott. akkor most sztem akadályozzuk meg az újabb történelem-hamisítást. szóval legyen az, hogy schmidt mária és lelkes csapata mihamarabb világossá teszi, hogy ennek nem ott a helye, a feliratot megkapja az egyesület, amely gondoskodik az aljas módon kivégzett, halálában is kínzott intézmény e mementójának méltó elhelyezéséről. mert ez a nemzet érdeke, nem pedig a múlt, a jelen és a jövő meghamisítása. osszátok mindenfelé, mert az nem lehet, hogy magyarországon mindent lehet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2017. április 24. 11:59
Pető Péter! Puch László Oligarcha Rád és a balos-balliberális volt Népszabadság olvasóira vár, igyekezz, le ne maradj!
moricka13
2017. március 20. 06:12
Pető Péter, kinek a kenyerét rágod, vagy gondoskodnak Rólad, mint Juhász Péterről?
balbako_
2017. február 28. 08:52
Ott a helye!
Aerion
2017. február 22. 17:07
... Állítólag a Terror Házába vitték a leszedett Népszabadság-feliratot ... Csak állítólag?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!