Boldog és áldott 2017-et kívánok!

2017. január 01. 13:41

Mindannyiunkat egyenlőnek teremtettek, és mindannyiunk megérdemel minden esélyt, hogy valóra váltsa az álmait. Az Obama család nevében: boldog és áldott 2017-et kívánok!

2017. január 01. 13:41
Barack Obama
A Fehér Ház Sajtóirodája
„Amerika további előrehaladása mindannyiunk feladata. Fenntartani és tovább építeni, amit eddig elértünk – onnantól kezdve, hogy segítünk egyre több fiatalnak, hogy megengedhesse magának a felsőoktatást, odáig, hogy leszámoljunk az előfeltételekre épülő diszkriminációval, szigorítsunk a Wall Streetre vonatkozó szabályozáson, megvédjük ezt a bolygót a gyerekeinknek – ehhez mindannyiunknak együtt kell dolgoznunk. Mert mindig is ez volt a történetünk, a mindennapi emberek története, akik összegyűlnek az önkormányzatiság nehéz, lassú, néha frusztráló, de mindig élő munkáját végezni.

Életem megtiszteltetése volt, hogy az Elnökként szolgálhattam. És ahogyan készülődök a még fontosabb, állampolgári szerepemre, tudnotok kell, hogy ennek az útnak minden lépésén veletek leszek, hogy biztosítsam: ez az ország törekedni fog arra, hogy megvalósítsa az alapítók hihetetlen ígéretét – hogy mindannyiunkat egyenlőnek teremtettek, és mindannyiunk megérdemel minden esélyt, hogy valóra váltsa az álmait. Az Obama család nevében: boldog és áldott 2017-et kívánok!”  

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2017. január 02. 07:46
És mi van azzal az alá-fölé rendelt viszonnyal, amit évtizedek óta képviseltek? Mindig egyenlőbbek akartatok lenni az egyenlőknél.
Karbantartó9
2017. január 01. 21:22
Fenntartani és tovább építeni? A PC hazugságcunamit? A világ tönkretételét? Líbia, Egyiptom, Törökország, Tunézia, Ukrajna, Szíria, Afganisztán...? Az Európai Únió fennállásának legnagyobb válságát éli a bevándorlök miatt! Az USÁ-ban már nem mernek a rendőrök intézkedni, mert félnek a bosszútól, hiába támad rájuk fegyveres rohadék, azt az obamai polkorrekt hazudozás kisebbségi önvédelemnek nevezi! Ezek voltak ObaMarha "érdemei". Minden demokratikus eszközzel meg kell akadályozni, hogy ezek ismét hatalmat szerezhessenek! Nem csak az USÁ-ban, Európában sem!
cosmos
2017. január 01. 21:15
"Az Obama család nevében" És mint elnök nem?
Morgen
2017. január 01. 20:05
Neked is BÚÉK, Barack! Egyet azért tudhatnál: Az ember arra született, hogy szolgálja a legjobb valóság megteremtését, nem arra, hogy minden álmát másokra erőltesse, mint a te bandád!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!