Így manipulál a „szabad” sajtó

2017. január 25. 14:25

Képzelhetjük, mi történt volna, ha egy híresség fel mert volna lépni Trump beiktatásán. A média szétszedte volna.

2017. január 25. 14:25
Heinz-Christian Strache
Facebook

„De igen, szinte biztosan többek voltak Obama beiktatásán. Elég ehhez ránézni az időjárás-jelentésekre. Obama beiktatásakor 2009-ben napos, száraz, szép idő volt, Trumpén esett az eső. Ennyi már elegendő is lenne magyarázatnak, hiszen tudjuk, hogy minden Donauinselfest, minden sátoros ünnep kellemetlen helyzetbe kerül, ha rossz az idő. Ehhez nem kell az embernek publicisztikát hallgatnia az egyetemen, elég hozzá a józan ész is!

Nem beszélve Sheryl Crow, Stevie Wonder, Shakira, Usher és a U2 ingyenkoncertjeiről, amik plusz százezreket csalogattak ki az utcákra. Ezekre a belépők amúgy száz dollárba kerültek volna! Képzelhetjük, mi történt volna, ha egy híresség fel mert volna lépni Trumpnak. A média szétszedte volna. Hát így manipulálnak naponta. És biztosak lehetünk benne, hogy a »szabad« sajtó ezt Trump egész hivatali ideje alatt folytatni fogja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2017. január 26. 18:44
A művészek élete ösztönélet és felelősség nélküli, ráadásul manifeszt. Hiszen pont az mesterségük tárgya: mi lenne, ha megszabadulnál minden béklyótól, s oda szarhatnál lőhetnél, haraphatnál rúghatnál, ahová csak akarsz? A szépség megfogalmazásakor giccset kiáltanak, és nyáladzásról huhognak. És ha ezt a baloldal sajátjának tartja és önjellemzőnek, akkor csak sajnálni, és megvetni lehet.
1000bocs
2017. január 26. 10:59
A művészvilág agyi kapacitásra jellemző hogy gondolkodás nélkül, simán beveszik a balliba dogmát miszerint "a művészet mindig forradalmi, és ettől csak baloldali lehet". Mivel életmódjukhoz - amire nem jellemző a napi rendszeres józan felelősségvállalás - egyébként is passzol a szabadosság, mi lehetne egy ilyen ribanc mint Madonna? Az akol melege, amikor egymáshoz bújva megbeszélik hogy mindenki más egy szemét buta dög, pont az ilyen picsákhoz illik. (elnézést a ribanc és apicsa szóért. Ezek nem minden nőre és nem minden demokratára vonatkoznak, csak azokra akik idegbeteg picsaként viselkednek. Sajnos ezek vannak ma többen.) Egyik művésznek sem jutott eszébe igazán bátornak lenni. Egyiknek sem jutott eszébe, hogy MA AZ A FORRADALMÁR, AKI BEINT A LIBSI VÉLEMÉNYDIKTATÚRÁNAK. Inkább az öncenzúra. Ilyenek ezek a "forradalmár" haladárok. Nyuszik és bárányok, akik oroszlánnak képzelik magukat, és gazdagon a kávézóban ülve csinálják a forradalmat. A selejt tombolását láthatjuk.
Dénia
2017. január 26. 06:32
Amúgy meg eddig is lehetett tudni, hogy Washingtonban majdnem százszázalékban Trump ellen voltak az emberek, Clintonra szavaztak. Plusz ha hozzávesszük azt a példátlanul durva választási kampányt, ami volt, és amiért azóta is hisztérikus önkívületbe hergelik a Clintonné híveit, egyáltalán nincs benne semmi különös, hogy kevesebb ember volt ott a Trump beiktatásán tömegnek, mint az Obamáén. Aki ott volt, az gyakorlatilag odautazott máshonnan.
Dénia
2017. január 26. 06:30
Nem csak a média szedte volna szét, hanem aki fel akart lépni, az konkrétan halálos fenyegetést kapott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!