Az alkalmatlanság emlékműve

2017. január 30. 11:46

Ha a XXI. században egy nyomorult, filléres köztéri időmérő tervezése képes elveszni a fővárosi közbeszerzési bábák sora és a forintmilliók között, szép reményekkel vághatunk az olimpiába!

2017. január 30. 11:46
Veress Jenő
Népszava

„Aki a népszavazástól retteg, az annak várható eredményétől retteg. Ez Orbán egészségtelen fixációja, amiből aligha van visszaút.

Node miért is kell a Moszkva téri óráról beszélnünk? A csomópont sok milliárdból lett pont ugyanolyan élhetetlen kődzsungel, mint volt – beton helyett az aranytojást tojó térkővel. A mutatóba telepített fák azonnal kirohadtak, a generációk ikonjának tekintett legendás órát pedig leselejtezték.

A lózung szerint „új, modern óra épült a tér egyik központi eleme, a megszámlálhatatlan randevúnak, találkozási pontnak helyet adó régi óra helyén. A hat méter magas, háromszög alapú látszóbeton oszlop oldalán a régi óra betonmatricás technikával készült lenyomata látható, a tetején pedig LED-es felület mutatja a pontos órát és percet. A másodperceket az oszlop körüli másodpercmutatókról olvashatjuk le.” De nem olvashatjuk, mert az óra először csak összevissza járt, hetek óta pedig sehogy. Kikapcsolták. (...)

Ha a XXI. században egy nyomorult, filléres köztéri időmérő tervezése képes elveszni a fővárosi közbeszerzési bábák sora és a forintmilliók között, szép reményekkel vághatunk az olimpiába!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2017. január 31. 05:00
Az ÁVH-tok az pontos volt, pontosan ütött és nem csak délben. Itt a folyamat ábra ÁVH---->SZDSZ----->Népszava.
Peter8811
2017. január 30. 20:21
Baszd meg Jenő! Inkább ilyen legyen, hogy az óra nemjár, mint ahogy a ti panamai orásmesteretek Bokros Lalyos bácsi csinálta, hogy a fél nyugdíj nemjár.
kjkj945
2017. január 30. 18:25
Node miért is kell a Moszkva téri óráról beszélnünk? mert süsü csak Szél Kálmán téri óra van. Tehát Kalef, mint gyrekkoromban.
BőröndÖdön
2017. január 30. 18:18
Minden szava igaz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!