Miféle nemzeti tőke? Jobban hasít a Strabag, mint valaha

2017. február 15. 15:41

A Strabag és a Swietelsky ma jobban hasít a magyar közbeszerzéseken, mint az MSZP–SZDSZ idején.

2017. február 15. 15:41
Bódis András
Válasz.hu

„A kancelláriát irányító Lázár János a múlt hétvégén a 4-es metró beruházásánál történteket a csalás tankönyvi példájának nevezte, s a kivitelező nagyvállalatokat is kvázi cinkosként emlegette. Csakhogy: a csütörtöki Heti Válaszban közölt összegzés szerint a Strabag és a Swietelsky ma jobban hasít a magyar közbeszerzéseken, mint az MSZP–SZDSZ idején. És nem lehet nem észrevenni, hogy a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiának és testvérklubjának, a székesfehérvári Videotonnak kiemelt támogatója a Strabag, a Swietelsky pedig a Haladás névadó szponzoraként önt százmilliókat a fociba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zod
2017. február 17. 10:56
Sajnos , drága Bódis úr, a Közgépnek adott pénz a -saját bevallása szerint is- hazaáruló Jobbik kampányát segítené, akkor meg már inkább a Strabag.
mustarharmas
2017. február 16. 20:20
Ciki
szancso
2017. február 16. 04:54
Jó 15 évvel ezelőtt hatalmas hullámokat vetett a Kelet-Német autópályákat építő Strabag korrupciója - igaz a Schönfeldi reptér mellett elbujhat. Akkoriban azt olvastam a Stern c. lapban, hogy a hullámok megremegtették a bécsi főhadiszállást, a Strabagnak annyi. Aztán gyorsan megtalálták a felelőst egy fiatal mérnök személyében, a Strabag pedig azóta is tevékenykedik NO-ban is. Csak azok a fránya nyugati fékek és ellensúlyok ne lennének. lennének.
atila68
2017. február 15. 21:08
Bódis! Ha nem érted, nem tudod, hogy megy ez akkor miért írsz róla? Idióta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!