Soros György, Európa Fethullah Gülenje

2017. február 13. 10:42

Sorosnak sürgősen cselekednie kell, magasabb fokozatra kell kapcsolnia, ha nem szeretné veszni hagyni ördögi tervét, Európa leigázását.

2017. február 13. 10:42
Somogyi János
Magyar Hírlap

„Sorosnak sürgősen cselekednie kell, magasabb fokozatra kell kapcsolnia, ha nem szeretné veszni hagyni ördögi tervét, Európa leigázását. Az Európai Unió vezérkara és Angela Merkel kancellár ugyan a zsebében van, Európa országai, Németország elözönlése évek óta tart, napjainkban is folyamatban van, és semmilyen érdemi intézkedést nem tesz sem az Európai Unió, sem a NATO Európa határainak megvédésére, lezárására. Tanácskoznak, értekeznek, tervezgetnek, nyilatkoznak, de az idegenek zavartalanul áradnak, megállításuk érdekében egész Európában csak Magyarország határain cselekednek. Ki tudja, meddig lesz elegendő a határsértők visszakísérgetése, akár többször is, a magyar–szerb határra, és a betolakodók mikor váltanak drótvágó ollóról géppisztolyra.

Az Egyesült Államokban Trump elnök személyében más irányt vett a politika, s az Egyesült Államok külpolitikája már nem kedvez Soros tervének. Őt azonban nem olyan fából faragták, hogy emiatt feladja a terve megvalósítását. Pénze van, azzal sokakat megvásárolhat. Kapcsolatai vannak, azzal fenntarthatja a befolyását, továbbra is működtetni tudja a hálózatát. Magyarországon például háborítatlanul tevékenykedhetnek a több tucat álcivil szervezetek Soros-aktivistái. Senki és semmi nem akadályozza a társadalmi békét, nyugalmat megbontó folyamatos nyüzsgésüket, sőt, a törvényes kormány megdöntésére irányuló ténykedésüket sem. Ezen szándékát Soros nem is tagadja. A tudományos műhelyekben folyó ideológiai agymosástól az utcai performanszokig, amelyeken a többnyire levitézlett pesti politikuscsemeték és barátaik vezérletével verbuválódott fizetett aktivisták minden épülő objektum ellen tiltakoznak, minden gyarapodást elleneznek, a Liget projekttől kezdve az olimpia rendezéséig.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2017. február 14. 07:31
A cím szörnyű rossz! Európából nézve Fethullah Gülen és Erdogan egy csapatban játszik, csak azon vitatkoznak, hogy ki legyen a csatár. Soros és az álcivilek kapcsolata bizonyított, nem véletlenül közutálat tárgya a világ majdnem minden részén. Már rengetegen bizonyították, időpazarlás lenne ismételgetni.
kjkj945
2017. február 13. 20:11
Fethullah Gülen muszlim vallástudós. sor os melyik vallás tudósa???
Poszata
2017. február 13. 17:27
Egyszerű, érthető hasonlat. Ez kell a népnek!
kaltran
2017. február 13. 15:07
Sok kretén sakkozgat itt, aztán ha minden összedől, legfeljebb azt mondják: hát elkúrtuk.... és rögvest menekülnek Ausztráliába, ott még kevés az ork. Persze minket itt hagynak a szarban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!