A CEU-ról

2017. március 30. 10:08

Balázs Zoltán, Stefano Bottoni és Lovász László kollégánknak a kutatás és oktatás szabadságára vonatkozó minden szavával egyetértünk.

2017. március 30. 10:08
Fekete Balázs-Hörcher Ferenc-Pócza Kálmán
Közlemény

Balázs Zoltán, Stefano Bottoni és Lovász László kollégánknak a kutatás és oktatás szabadságára vonatkozó minden szavával egyetértünk.

Fekete Balázs, Hörcher Ferenc, Pócza Kálmán

Összesen 310 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. március 31. 05:52
Csak egy "apróságról " kell megfeledkezni, hogy tudniillik van egy törvény - amit mellesleg nem is az Orbán kormányok hoztak - és annak betartásának ellenőrzése során 8 egyetem törvényszegést követett el. Ebből heten zokszó nélkül vállalták a pótlást egy pedig körbevisongja a világot. Hiszti!
gudmen
2017. március 30. 22:19
hmmm....jol kezdödik...
noMores
2017. március 30. 22:18
Nézzük meg, kik nyomják ezt az idiotizmust: a továbbtanulni képtelen segghülye birkamenetpótlék, amely az elcseszett élete miatti frusztrációját fideszesként éli meg, és a Gazda által kínált bűnbakoknak kritikátlanul nekimegy. Nem sok ész kell a fideszességhez, sajnos. Viszont gerinc se.
Burmin
2017. március 30. 18:03
Kedves HHF ! mi az oka annak hogy csak a CEU-sok sivalkodnak mások akik szintén mulasztásos törvénysértésben vannak meg nem... Tiszteljen meg válaszával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!