Most szakadt el a cérna!

2017. május 13. 15:06

Egy idegen nő közbeavatkozott, hogy enyhítse a félreértést. A nőt megütötték. A politikus együttérzés helyett provokációval rágalmazza őt.

2017. május 13. 15:06
Harcsa Veronika
Facebook

„MOST szakadt el a cérna. Ezen az oldalon tudatosan nincs politikai színezetű poszt. DE az alábbi történet áldozata személyes ismerősöm, így a saját bőrömön érzem az őt érő igazságtalanságot, és ki kell állnom mellette.

Mi történt? Két idegen férfi konfliktusba keveredett az aluljáróban, ami agressziót szült. Egy idegen nő közbeavatkozott, hogy enyhítse a félreértést. A nőt megütötték. A politikus együttérzés helyett provokációval rágalmazza őt.

Emberek, ILYET NEM LEHET! BÁNTALMAZOTT NŐBŐL NEM CSINÁLUNK BŰNÖST, hogy ezzel duplán is áldozattá tegyük!

És a rágalom egy dolog, vegyük észre, mit tett valójában ez a nő. Rizikót vállaltva, idegenként közbelépett enyhíteni egy utcai konfliktust, egy olyan helyzetben, amikor a legtöbbünk úgy tenne, mint aki ott sincs. Ő KIÁLLT, ÁLLJUNK KI MI IS MELLETTE!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 298 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ternesz Loránd
2017. május 23. 16:26
A tegnap este a Manchesterben történtek miatt, ma sem szakadt el a cérnád Veronika?
Csigorin
2017. május 15. 16:07
"idegenként közbelépett enyhíteni egy utcai konfliktust, egy olyan helyzetben, amikor a legtöbbünk úgy tenne, mint aki ott sincs" mar akiben van eletoszton. benne nem volt, majd legkozelebb tudni fogja.
Petkó Zsigmond
2017. május 15. 11:06
Kedves Csuka Mónika! Ez egy butusság volt, ez a fölhámborodás. "Rizikót vállaltva, idegenként közbelépett" írja önd. Nos a rizikó "beütött", mint egy tőzsdekarc, ennyi ám a történt. Ha vállalta, akkor most miért a sipakodás (és a nyerva)? Legközelebb ő majd elkerüli, gondolom. Mint én a halak koncertjeit.
Karbantartó9
2017. május 15. 07:13
Kedves Harcsa Veronika! Akkor nekünk is elég volt, és idén a húsz(!) éve Művészetek Völgybe járó kb 30-40 fős kis csapatunk kihagyja e rendezvényt, ezzel is bojkottálva a harcsaveronika udvart. Egy éve már Hobo udvar sem volt (csak verseket mondott délutánonként), nincsenek értelmes koncertek, csak a kétkicsilego. Emellett egy éve már balliberális politikai hangok is voltak az előadásokon, s most harcsaveronika is e sorba állt be. Ígyhát kedves harcsaveronika, mondja meg Oszkó Péter barátjának, hogy idén tovább fiatalodik a társaság, mert mi már nem megyünk. (úgyhogy nyugodtan tessen genderzni, meg sivalkodni a nemlétező elnyomás ellen. Tudja, többre tartottam, de hányni kell magától is!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!