A rezsicsökkentés hazug demagógia

2017. június 29. 11:57

A Fidesz-kormány rezsicsökkentése demagóg politikai kommunikációs találmány, mely elhiteti a választókkal, hogy ez a megoldás az ő érdekeiket szolgálja.

2017. június 29. 11:57
Cselószki Tamás
Reflektor

„A Fidesz-kormány rezsicsökkentése demagóg politikai kommunikációs találmány, mely elhiteti a választókkal, hogy ez a megoldás az ő érdekeiket szolgálja.

Valójában az történt korábban, hogy adminisztratív úton, törvényi diktátummal csökkentette az energia árakat és most szeptemberre újabb, szociális alapú árcsökkentési javaslatot dolgoznak ki. A mesterségesen lenyomott árakkal nehéz helyzetbe hozhatja a még megmaradt piaci alapon működő energiaszolgáltatókat és fennáll a veszélye annak, hogy a Fidesz gazdasági körei átveszik ezt a mérhetetlen bevétellel kecsegtető nemzetgazdasági ágazatot is. Akkor majd egy egyszerű módosítással bármilyen indoklással emelhetik az árakat, így semmi sem garantálja, hogy a rezsicsökkentés eredménye tartós lesz. 

Még nagyobb baj az, hogy a rezsicsökkentés helyett már 20 évvel ezelőtt az energiahatékonyság fejlesztésébe kellett volna hazánkban befektetni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2017. június 30. 13:38
Ennhi negativ szakerto ritkan jon ossze! Tengernyi remek, zseni gazdasagi miniszterunk lenne!
nyugalom
2017. június 30. 13:33
Remelem, hogy ez az alak a teljes osseget fizeti minden honapban es nem el a kedvezmennyel? Vissza lehet utalni, nem zsebre vagni, majd irni ilyen okorsegeket! Vagy jol fizetnek ilyenekert?
néhai Ch.Pilot
2017. június 29. 21:58
Cselószki Tamás cikke hazug demagógia.
korty
2017. június 29. 17:11
aha. azért kellene a külföldieknek hagyni most az emelést, hogy nehogy később a fideszesek emeljenek. ez a ballibant hazaáruló logika. a magyarok pont nem érdeklik őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!