Jágóknak a tényekről

2017. július 21. 08:46

Maguk hülyék? Igen, maguk hülyék. Maguk katatón elmebeteg módjára ismételgetik, hogy csak nagyon kis számú, alig több mint ezer migráns befogadását várják el tőlünk. Ez is hazugság.

2017. július 21. 08:46
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„A migránsok befogadásának nincs felső határa és nem is lesz, jelentette ki éppen a minap Angela Merkel, a másik sírásó, a maga bűntársa. S miközben nincs felső határ, maguk napról napra ostobább, hülyébb, és persze egymásnak ellentmondó ötletekkel állnak elő, teszik ezt pedig azért, mert némi önvédelmi reflex azért szorult magukba, és látják, érzik, olvassák, a képük elé rakják naponta a kutatásokat, amelyek mind azt bizonyítják, hogy az európai polgároknak mélységesen elegük van a migránsokból éppúgy, mint a maguk hülye, aljas, becstelen és önsors­rontó politikájából.

Éppen ezért maguk olyanok, mint a viccbéli rabbi, akit felkeres a Kohn, hogy döglenek a libái. – Itass velük ecetet, az jó lesz. Kohn visszamegy egy hét múlva: – Rabbi, a libák még mindig döglenek… – Etess velük kenyérhajat, az jó lesz. Kohn egy hét múlva ismét elmegy a rabbihoz. – Rabbi, megdöglött az összes libám. – A francba! Pedig még mennyi jó ötletem lett volna! Na, ezek maguk! Tele vannak jó ötletekkel, a cselekvés, a válságmenedzselés és válságkezelés látszatát keltik, miközben valójában nem csinálnak semmit, csak hülyeségeket beszélnek és saját magukat köpik szembe nap mint nap. Most éppen azt tanácsolják az olaszoknak, zárják zárt táborokba a migránsokat, nehogy elszökjenek, mielőtt elbírálják a kérelmüket. Maguk egy évvel ezelőtt bennünket kötelezettségszegési eljárással fenyegettek, ha nem engedjük ki a migránsokat a zárt táborokból.

Maguk hülyék?

Igen, maguk hülyék. 

Maguk katatón elmebeteg módjára ismételgetik, hogy csak nagyon kis számú, alig több mint ezer migráns befogadását várják el tőlünk. Ez is hazugság. Hiszen egy jobb hétvégén érkezik közel tízezer migráns az olasz partokhoz, akkor mit várnak ezer áthelyezésétől? Semmit, hiszen hazudnak. Tudják, ha egyszer engedünk, akkor majd jön a második lépés, a rendszeres, állandó befogadás kötelezettsége. Ha pedig esetleg mégsem hazudnak, akkor szimplán hülyék. Esetleg a kettő együtt – és ez a legvalószínűbb”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. július 21. 18:49
Te Bayer! Az nem zavar, hogy a felcsúti cigány gazdád több tízezer migránst enged be az országba ha azok fizetnek neki?
tango47
2017. július 21. 18:17
Eleve arányszámot állapítottak meg az EU-ban. Eszerint kellene első ütemben ezret, vagy kétezret befogadni, de mivel arányszám, a migránsok számának növekedésével ezt az arányszámot újra és újra teljesítenünk kellene. Itt van az eb elhantolva.
Graf
2017. július 21. 15:06
Nem tudom miért ágáltok a migránsok ellen. Én alig várom, hogy egy szomáliai, etióp, vagy valami pigmeus orvos végre megvizsgálja a prosztatámat,mert magyar urológusra sokat kell várni, meg talán már nincs is. Jőjjenek csak ezek a szakképzett új polgártársak. Aztán meg az erőszak, hát kérem ez is túlzás igaz nem vagyok a lányok álma, bár ahogy hallottam ezeknek mindegy . Kedves Zsolt én nem félek ! Mindig háromasban megyünk az utcán . Smith & Wesson és én .
gudmen
2017. július 21. 14:46
szaros a szád zsóti....mesélj a pápáról még te félkegyelmű rezsimkutya...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!