Zsidót látott

2017. július 11. 16:31

Hollik szóvivő: én kinek mondjam el, ha szomorú, rosszkedvű zsidókat látok?

2017. július 11. 16:31
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„Nincs kizárva persze, hogy pusztán egyéni ízt kívánt kölcsönözni megszólalásának, és valójában nem is látott zsidó gyerekeket az utcán, kiváltképp nem a Kazinczy utcában, ahol ő éppen autózott. De akár látott, akár nem pajeszos, kipás kissrácot, mellette pedig egy vele játszó kislányt – az ő zsidóságának ez volt az ismertető jele – , vajon mit akart sugallni Hollik szóvivő? Azt-e, hogy a gettó még él, hisz a Kazinczy utca ma is a zsidó gyerekek otthona, vagy azt, hogy ma Magyarországon akkora szabadság van, hogy a zsidó gyerekek még az utcán is mernek vidámak lenni? (Nota bene a Kazinczy utcában…) Képzeljük csak el azt a mondatot, amely így hangzana: a minap láttam a Várban két magyar gyereket, vidámak voltak és játszottak. Ugye, semmi értelme nem lenne? Akkor vajon Hollik szóvivő milyen értelmet szánt a maga élményének? Valóban ez lenne az antiszemitizmus létezésének a legerősebb cáfolata? Ebből lehetne arra következtetni, hogy az országot elöntő Soros-plakátoknak semmi közük a zsidógyűlölethez? Ha Hollik szóvivő a hajdani gettó utcáin szabad – és vidám – zsidó gyerekeket lát, akkor abból rögtön arra következtethetünk, akármennyi taszítani akaró Soros plakát van is kihelyezve, hogy nekünk kifejezetten filoszemita kormányunk van?

Hollik szóvivő: én kinek mondjam el, ha szomorú, rosszkedvű zsidókat látok?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
leech1
2017. július 12. 17:06
Jobb kedved volt , faszorrú , amikor a gazdáddal Gyárfással , végighazudtátok a napkeltét ? Akkor vigyorogtál , a többi pajesszal együtt ! Most szoptok egy kicsit . Remélem életed végéig . Rátok fér !
csurcsányi
2017. július 12. 12:52
Németh úr!Ne nézzen a tükörbe,és egyből jobb lesz a kedve!
Kanóc
2017. július 12. 10:04
Csernusnak mondd el.
Graf
2017. július 12. 07:52
Te " Népszarában " tobzódó mocsok . Sehol Európában oly vídám nem lehet a zsidó mint itt Magyarországon. Annyira elszaladt már veletek a ló, hogy führeretek NetánJahú is megálljt parancsolt. Sehol nincs úgy kinyalva a segge a zsidóságnak mint Magyarországon. Mit akarsz még te aljas zsidónáci ? Mindenütt ott vagytok és gerjesztitek a magyarellenes hisztériát. Talán mégis eltűnsz innen , nagy szolgálatot tennél ezzel a MI hazánknak .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!