Megtaláltuk a német László Petrát

2017. július 12. 14:55

A média lincselésétől sem kell tartania: a fősodratú sajtó ugyanis egyáltalán nem foglalkozott a hírrel.

2017. július 12. 14:55
Sztankóczy András
Heti Válasz

„Tehát: még tavaly februárban történt Drezdában, hogy a köztévé egyes csatornájának, az ARD-nek a stábja anyagot akart készíteni az iszlámellenes PEGIDA nevű szervezet egyik felvonulásáról. A stáb le is táborozott az út kellős közepén, bekapcsolta a kamerákat, hogy fölvegye, amint a tüntetők kikerülik őket. Elképzelhető, hogy ebben már benne volt a hergelés szándéka is, hátha így jobb filmet lehet készíteni a fősodoratú sajtót gyűlölő szélsőségesekről.

Ám végül nem a tüntetők vesztették el a fejüket, hanem az ARD ötven esztendős újságírója, bizonyos Wolfgang B., aki könyökével úgy odaütött az egyik vonuló nőnek, hogy a 33 éves, kétgyermekes Eileennek egy bordája eltört, egy másik meg elrepedt.

Bár az újságíró bevetette a lászlói védekezést, hogy csak véletlen volt, meg hogy megijedt a felé áramló tömegtől (amely elé, ugye, szándékosan állt oda), a bíróság első fokon 3600 eurós pénzbüntetésre ítélte. Bár ez sem tűnt túl súlyosnak, de a napokban meghozott másodfokú ítélet enyhébb lett. A bíróság, az ügyészség és a védelem megállapodásának köszönhetően Wolfgang megússza 1000 euró fájdalomdíj megfizetésével, így még büntetett előéletűnek sem fog számítani.

A média lincselésétől sem kell tartania: a fősodratú sajtó ugyanis egyáltalán nem foglalkozott a hírrel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2017. július 12. 15:42
Szép kis fasiszták azok, akik között ezt ép bőrrel meg lehetett úszni. A sajtófelhajtás elmaradásán pedig csodálkozzék, aki nem ismeri a praxist.
balbako_
2017. július 12. 15:39
László Petra ártatlan volt csak ennyi....
catalina9
2017. július 12. 15:30
Ám végül nem a tüntetők vesztették el a fejüket, hanem az ARD ötven esztendős újságírója, bizonyos Wolfgang B., aki könyökével úgy odaütött az egyik vonuló nőnek, hogy a 33 éves, kétgyermekes Eileennek egy bordája eltört, egy másik meg elrepedt." nem tudta, hogy a veszélyes elemektől kartávolságra kell közlekedni ?
krakken96
2017. július 12. 15:10
mért nem törték el a bordáját annak a Wolfinak?milyen nácik ezek?szégyent hoznak az SAra:))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!