Követhetetlen a káosz Donald Trump körül

2017. augusztus 01. 09:56

Mindeközben az elnök azt írta a Twitteren, hogy nincs káosz a Fehér Házban, nagyszerű volt a hétfői nap.

2017. augusztus 01. 09:56
Balla Eszter
Válasz.hu

„De képes lesz-e megfegyelmezni a kormány fejét, az elnököt, aki szeszélyes Twitter-üzeneteivel saját kollégáinak munkáját is aláássa?

Kelly első lépésként ragaszkodott a botrányos Scaramucci azonnali elbocsátásához. Olyannyira váratlanul jött a döntés, hogy a kommunikációs igazgató még részt vett a beiktató ünnepségen, utána meg kikísérték a Fehér Házból.

Anthony Scaramucci nagy vágya volt, hogy a Fehér Házban dolgozhasson. Amikor az elnök veje, Jared Kushner és lánya, Ivanka tanácsára végül is a kormány tagja lehetett, mindent megtett, hogy megfeleljen. Eladta cégét, hogy elejét vegye az összeférhetetlenségnek, és elvált feleségétől, aki ellenezte, hogy Trumpnak dolgozzon. Vagyis 11 nap alatt elveszítette a cégét, a feleségét és az állását. Akiért mindent meg akart tenni, cserbenhagyta. Persona non grata lett a Fehér Házban. Miután elvégezte a piszkos munkát megalázottan, csalódottan távozott.

Azt viszont nem tudni, mi jön ez után. Vajon a nagyszájú, pimasz és rivaldafényre vágyó New York-i kipakol majd a sajtónak, és magával ránt másokat is? Folytatódik a fehér házi szappanopera? Ki tudja.

Mindeközben az elnök azt írta a Twitteren, hogy nincs káosz a Fehér Házban, nagyszerű volt a hétfői nap.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2017. augusztus 01. 16:47
Gyenge cikk, folytatva a HV hagyományokat.
nyugalom
2017. augusztus 01. 13:35
A firkásznő-félék fejében van óriási káosz! Ők azok, akik nagyon vágynak a káoszra - kint is, itthon is! Szerencsétlen népség!
formaegy
2017. augusztus 01. 12:12
Trump nem éli meg káoszként kedes Balla Eszter! Gondolom ön ezt is jobban tudja az illetékes Trumpnál.))) Nem mindenki keresi foggal-körömmel a káosznak nevezhető eseményeket csak, hogy legyen min csámcsogni. No meg, innen-oda, onnan-ide megmondani a tutit.)))
Google
2017. augusztus 01. 11:51
Azert Trump ellenlabasai is mindent megtesznek, hogy minel kaoszosabb kegyen az egesz... Mi ezt itthon elso kezbol lathatjuk, elobb mint ok. Vilagpremier.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!