Bilincset ígérnek

2017. augusztus 07. 08:36

Jellemző persze az is, hogy a baloldali pártok csak akkor aggódnak az igazságszolgáltatás függetlensége miatt, ha a bíróságok számukra kedvező döntést hoznak.

2017. augusztus 07. 08:36
Baranya Róbert
Magyar Hírlap

„Jellemző persze az is, hogy a baloldali pártok csak akkor aggódnak az igazságszolgáltatás függetlensége miatt, ha a bíróságok számukra kedvező döntést hoznak. Ha Molnár Gyulát felmentik, az a demokrácia és a bírói függetlenség diadala, de ha a Sukoró-ügyben Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot letöltendő szabadságvesztésre ítélik, akkor persze az egész bírói szervezet a Fidesz talpnyalója, ezért az általuk megálmodott kormányváltás után börtönbe küldenek majd mindenkit, az eljáró bíróktól, ügyészektől elkezdve az OBH elnökéig. Ez a diktatórikus kormány közben három ütemben emeli a bírák és ügyészek illetményét, hogy ők is nagyobb anyagi megbecsülésben részesüljenek. Bevezetik az életpályamodellt, hogy kiszámíthatóbb, tervezhetőbb legyen az igazságügyi dolgozók szakmai karrierje.

A kormány fizetésemelést ad, az ellenzék bilincset ígér. Lehet választani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2017. augusztus 08. 11:59
„Jellemző persze az is, hogy a baloldali pártok csak akkor aggódnak az igazságszolgáltatás függetlensége miatt, ha a bíróságok számukra kedvező döntést hoznak." A mondat helyesen : Jellemző persze az is, hogy a baloldali pártok csak akkor aggódnak az igazságszolgáltatás függetlensége miatt, ha a bíróságok számukra kedvezőtlen döntést hoznak.
BőröndÖdön
2017. augusztus 07. 18:00
Robika,seggnyalásból jeles,irány a kassza!
Eljön érted, és elvisz a zsákjában
2017. augusztus 07. 14:02
Azt hiszem a libsik nem rinyálhatnak egy percig sem a bíróság ellen. Ha itt valóban diktatúra lenne, nemhogy sitten lenne az egész bagázs (és teljesen jogosan), hanem lógnának is. De nincs diktatúra, szerencsére, hiába üvöltitek. Ezzel akartok választást nyerni, elvtársak?
noMores
2017. augusztus 07. 10:46
Anyatokpicsajat! Az a megoldas, hogy tapasztalatlan, becsvagyo fideszes kaderekkel toltitek fel a birosagokat? Aztan az adatigenylesi ugyeket rajuk szignozzatok? Na takarodjatok a verbe, seggnyalo komcsik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!