Újabb hiszti a háztartási munkamegosztással kapcsolatban

2017. augusztus 10. 09:25

A párválasztás szabadsága felelősséggel is jár.

2017. augusztus 10. 09:25
George Herceg
Férfihang

„Én teljesen megértem a szerző frusztráltságát és dühét. Én is az lennék, ha családban élve minden házimunka kizárólag az én nyakamba szakadna, bár bevallom, mikor egyedül éltem, nem okozott problémát a háztartás vezetése és a kosz sem evett meg. A cikkel a legnagyobb problémám ott van, hogy megint a férfiak hibáztatására fut ki a dolog, ahelyett, hogy a hölgy a saját felelősségét firtatná közben. A helyzet az ugyanis, hogy valóban nem érdemel jobbat, mint ami jutott. Miért? Mert a párválasztás szabadsága felelősséggel is jár. Már nem azokat az időket éljük, amikor egy zord atya, vagy a szélesebb értelemben vett család döntött a fiatalok sorsáról. Ma mindenki saját maga választhatja meg, hogy kivel éljen. Természetesen a kívánalmaknak szerencsésen találkozniuk kell. Ha olyan férfit választott, akit semmi módon nem tud rávenni a közös terhek viselésére, aki inkább videókat néz, amikor a másik megszakad a melóban, aki nyakra-főre veszi fel a hiteleket, melyeket felesleges baromságokra fordít, akkor abban a hölgy is benne van.

Oka van annak ugyanis, hogy ilyen férfit választott. Az ok pedig, hogy az ilyen pasasok nagyon jól tudják, hogy ezt megtehetik, mert a külsejükre beindul a bugyi nedvesedés. Nem azt mondom, hogy olyan párt kell választani, aki szexuálisan nem annyira vonzó, de házias, hanem azt mondom, nem lehet a hosszú távú elköteleződés egyetlen alapja a szexuális vonzalom. A párválasztás felelősségét nem lehet áttolni a másikra és nem lehet áttolni a társdalomra, vagy a férfiak összességére. Nem tetszik, hogy ki kell szolgálni a férfit? Keressen olyat, aki nem várja el, sőt esetleg olyat, akinek nem derogál a főzés vagy a teregetés. Nem tetszik, hogy a férfi önző a szexben? Keressen olyat, aki önzetlen, sőt akinek nagyobb kielégülés kielégíteni a nőt, mint a saját élvezete.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illesl
2017. augusztus 10. 21:44
EURÓPA FÉRFIATLANÍTÁSA FOLYAMATOS. A TÉVÉBEN KIELÉGÍTETLEN NŐK ORDÍTOZNAK FÉRJEIKKEL. SMS NYAKKAL KÜTYÜIKET NYOMJÁK, ÖNMEGVALÓSÍTÁSUK A PLÁZÁK LÉGKONDÍCIONÁLT KONZUM ÉTKEDÉJEIG TART, CSAK MŰANYAGOT ESZNEK, A NŐK TÖBBSÉGE UTÁL FŐZNI, A HÁZIMUNKÁT, A CSALÁDI ÉLETET ALACSONYABB RENDŰ TEVÉKENYSÉGNEK TARTJA, AMIT KERÜL. E KÖZBEN PÉNZT, PORSZÍVÓZÁST, HÁZIMUNKÁT, GYERMEKNEVELÉST KÖVETELNEK FRUSZTRÁLT FÉRJEIKTŐL, AKIK NAGY RÉSZE pszichiátereknél köt ki, buzi lesz. Nem véletlenül van annyi válás, annyi szinli....
catalina9
2017. augusztus 10. 11:51
Az ok pedig, hogy az ilyen pasasok nagyon jól tudják, hogy ezt megtehetik, mert a külsejükre beindul a bugyi nedvesedés. " ez maradi gondolkodás. Íme trendi: Munkából hazafelé Béla odaszól Tihamérnak -Ha hazaérek letépem a feleségem bugyiját -Annyira kívánod? -Nem. Annyira szorít!
Csigorin
2017. augusztus 10. 10:44
Errol van szo, ki milyen viragot szakit, olyat szagol.
Házmester
2017. augusztus 10. 10:40
Bizony, keményen támadják a Viktort, de mi nem hagyjuk magunkat! HAJRÁ MAGYAROSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!