Drukkernek lenni

2017. augusztus 01. 10:04

A lelátón végestelen-végig drukkerek vannak, nem pedig szavazók.

2017. augusztus 01. 10:04
Orbán György
Töprengő

„És amikor a focicsapatunk 0:4-es veresége után tízezrekkel együtt ünnepelsz-táncolsz a Körúton, amikor tizenötezren tomboltok a Duna Arénában még egy bronzérem után is vagy a Margitszigeten a lányok ötödik helyét ünnepelve, amikor megmelenget, hogy az olasz tévériporter ódákat zeng hazai közvetítésében a magyar sporttörténet legrangosabb rendezvényéről – nos, akkor megérted, ebben a mindig számtalan irányba húzó országban, hogy a lelátón végestelen-végig drukkerek vannak, nem pedig szavazók. Holnap már, meglehet, ezerfelé lesztek – de itt együtt voltatok, és ugyanazt akartátok két héten keresztül éjjel-nappal.

Hogy győzzünk.

Ha drukker vagy, biztos, hogy tartozol valahova.

Ha ellendrukker, akkor bizonyosan sehova.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2017. augusztus 01. 15:15
Csányi takarodj!
Mich
2017. augusztus 01. 13:14
"Ha drukker vagy, biztos, hogy tartozol valahova. Ha ellendrukker, akkor bizonyosan sehova.” ...illetve a sehonnai bitangok táborába...
zakar zoltán béla
2017. augusztus 01. 12:49
Szépen szóltál!
balbako_
2017. augusztus 01. 11:30
A sok Gonosz Herpeszes Ödönke átkokainozta a vizes VB-t, most felébredt és hülyeségeket beszél. A többiek meg élvezték!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!