Stohl András fél

2017. augusztus 25. 10:18

Igen. Mit fél, retteg. És ha retteg, akkor az közügy, repüljön világgá a hír.

2017. augusztus 25. 10:18
Szentesi Zöldi László
Demokrata

„Igen. Mit fél, retteg. És ha retteg, akkor az közügy, repüljön világgá a hír. 

Buci az Orbán-kormánytól fél. Igaz – mint mondja –, nem olyan bátor, mint Schilling Árpád, de azért nagyon őszinte fiú, legalábbis ő így látja magát. A kedves olvasó most nyilván felteszi a kérdést, hogy ugyan, mi a fészkes fenéért szánok én tíz percet arra, hogy Stohl Buci félelmeit analizáljam, de a helyzet az, hogy az újságíró szereti rendbe tenni mások elhajigált mondatait.

Nem szégyellem bevallani, hogy finnyásabb kollégáimmal ellentétben gyakran belenézek a bulvársajtóba, fontos, mi folyik az alvilágban, ne mindig csak az angyalok kórusát hallgassuk. Ilyen megfigyelői minőségemben Stohl-interjúk tucatjait olvastam az elmúlt években. Ezeknek a beszélgetéseknek van egy rendre visszatérő gondolata – most a Magyar Narancsban is felbukkan –, hogy tudniillik Stohl András macsónak látja magát.

Ő macsó. Így, egyszerűen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jenn
2017. augusztus 27. 09:46
Buci kinézetre egy nagyon jóképű férfi. Színésznek se rossz. Csak a feje nagyon üres. És hiányzik a gerince! Jó példája a mai kornak. Nem véletlenűl tolják mindenhol. De aki lát is nem csak néz, az tudja hogy hova való....
GV0917
2017. augusztus 26. 19:44
Több bulvárlapban megnézte.... A végén még a Móra igazgató úr gyűjteményétől is fél. Mert Buci hogy kerül Szögedébe? Hát ott volt vendégszínész egy darabban(örülhetett hogy le érkezett kocsijával egy darabban) Hogy mi okozta a delirium tremens tüneteit-a C2--H10--OH, vagy a Cannabis, nem tudni....Mivel a zsurnalisztával tisztázta, hogy ő fél-eszébe jutott Móra anekdotája a Macsó Cethalról..... Így aztán már soha sem tudjuk meg mitől, kitől félhetett BUCI?? A macrochepal koponya torzította lágyrészek sérülése a torzításnál hátráltatja az agykéreg kialakulását. Nos a MACRO-nagyot, megnyúltat jelez lehet ettől rezelt be,mert a maradék agykérge a kémiai anyagoktól eddig is károsodott.....De amikor meghallotta , hogy a jobbikos sajtós kissé sovén-vagy sovány, nem fontos.De az új teremtmény a szörnyű MACSÓ CETHAL megrémítette. Macsó tenger Macsó partján Üldögélt egy macsó patkány. Mivel éppen "elvonva volt, "e'csúszott a saját taknyán!
Peter8811
2017. augusztus 26. 16:40
Nekem már akkor sem tetszett a Stohl András amikor részegen elütötte az öreg bácsit akinek 10 cm-rel rövidebb lett a lába. Stohl magán detektívet fogadott a bácsi megfigyelésére aki meg figyelte kijelentette hogy a bácsi egyáltalán nem sántít ha a hosszabb lábával az úttesten a rövidebb lábával meg a járdán megy. Na a Schilling Féleszű Hülye Árpád is ugyan ez az ÁVH-s kategória.
Peter8811
2017. augusztus 26. 16:32
A Schilling Árpád az egy judeobolsevik faszkalap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!