Richard Dawkins vs. multikulti baloldal

2017. augusztus 03. 07:08

A multikulturalizmust is csak „új osztályharcként” felhasználó baloldal fő ellensége az zsidó-keresztény értékekre épülő civilizáció.

2017. augusztus 03. 07:08
Szerdahelyi Miklós
Katolikus Válasz

„Így lehetséges, hogy a világ leghíresebb ateistája – a keresztényellenes baloldal természetes szövetségese, gondolnánk elsőre – egyszer csak kitiltva találja magát egy tudományos rádióműsorból, az amerikai Kaliforniában.

Richard Dawkins tudományos műsorát »gyűlöletbeszédre« hivatkozva mondta vissza a KPFA rádió, mert a tudós az ateizmust népszerűsítő megnyilvánulásaiban a világban ma létező »gonosz legnagyobb erejének« nevezte az iszlámot. Az, hogy a keresztényekről nem sokkal jobb véleménye van a brit ateistának, sosem ütötte meg a polkorrekt ingerküszöböt. Ám ez alig meglepő, hiszen a multikulturalizmust is csak »új osztályharcként« felhasználó baloldal fő ellensége az zsidó-keresztény értékekre épülő civilizáció.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
br-o
2017. augusztus 03. 09:21
Örvendezzünk! Ebet ebbel maratunk!
I_Isti
2017. augusztus 03. 07:51
Bár mondjuk a "görög" kimaradt. Mármint a "görög-római" civilizáció. Az ajrópai kultúra ugyanis nem csak a zsidó-keresztény gyökereivel büszkélkedhet, hanem a görög-római gyökereivel is. A kettő együtt adja azt, ami most van, és ami éppen elpusztul.
Rugo
2017. augusztus 03. 07:49
"a keresztényekről nem sokkal jobb véleménye van a brit ateistának" *** a szellemi képességeikről, de nem a gyilkos hajlamukról, a nők elnyomásáról a hódító törekvéseikről - ami az iszlámot jellemzi egyébként igaza van, mert sok keresztény buta, mint a föld, te is pl. egybemosod az iszlámot a kereszténységgel, sőt zsidó-keresztény értékekről beszélsz - ami kb. olyan, mintha a kufárt és a földművest hoznád egy nevezőre
Bell & Sebastian
2017. augusztus 03. 07:39
Miféle zsidó-keresztény? Fogalmatlan hülye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!