Mit gondolnak George Sorosról Amerikában?

2017. szeptember 25. 13:45

A Breitbart sűrűn közöl róla elítélő cikket. Ha valakiről negatív képet akarnak festeni, igyekeznek az illetőt Sorossal összehozni.

2017. szeptember 25. 13:45
Balla Eszter
Heti Válasz

„Ugyanakkor a Republikánus Párt egy részének régi ellensége Soros György. Többet látnak benne, mint egyszerű milliárdos politikai támogatót, aki pénzeli a Demokrata Pártot és számos NGO-t. Olyan liberális világ meghonosítási kísérletével vádolják, ami az amerikai hagyományokat akarja szétverni. De nemcsak Amerikát, hanem a világot is féltik Sorostól. Márciusban hat republikánus szenátor intézett levelet Rex Tillerson külügyminiszterhez, amiben arra kérték, hogy állítsa le a Soros-szervezetek amerikai finanszírozását külföldön. A levél szerint az Obama-kormány a USAID, a külföldieknek szóló segélyszervezeten keresztül támogatta a Soros-alapítványokat. Macedóniára és Albániára hivatkoztak.

A republikánus tiltakozás azonban szórványos, a Soros-ellenes háborút a Fox televízió, az alt-right Breitbart News, a jobboldali rádiósok, az InfoWars konspirációs weboldal vívja meg. A Fox már 2007-ben a »világ baloldali alapítványainak gonosz doktoraként emlegette« Soros Györgyöt. A Breitbart sűrűn közöl róla elítélő cikket. Ha valakiről negatív képet akarnak festeni, igyekeznek az illetőt Sorossal összehozni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
beflower56
2017. szeptember 26. 14:10
Az egész Sorosozás egy marhaság!Mármint Magyarországon.Egyetlen embert mutassatok aki rosszabbul él Soros miatt Magyarországon?Konkrétan ,ne valami Általános marhaságot mondjatok!Olyan aki jobban él,Képzetebb Soros támogatás következtében olyat ismerek én is:-a miniszterelnökünk.Jobboldali voltam egész életemben,de ez a sorosozás minden magyart lejárat bárhol éljen is a világban! fŐLEG AZ OLYAN FÉLMŰVELTEK SZÁJÁBÓL,MINT A REZSIBIZTOS FIDESZ/!/ALELNÖK!
repulok
2017. szeptember 25. 16:13
Jó lenne, ha valaki elmagyarázná, hogyan képes az európai politikát befolyásolni egy milliárdos az alapítványain keresztül. Ha az alapítvány az adott országban törvénybe ütköző módon működik, nyilván büntetőeljárást kockáztat. Akkor meg hogy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!