Díszszolgák

2017. szeptember 04. 19:38

Nem történt hát semmi új, ami ne következne a NER eddigi logikájából, csak az áldozatok száma gyarapodott.

2017. szeptember 04. 19:38
Papp Sándor Zsigmond
Maszol

„Nem történt hát semmi új, ami ne következne a NER eddigi logikájából, csak az áldozatok száma gyarapodott, a szájunk íze lett még savanyúbb, de hát ezt már felhozni se nagyon érdemes. A hívek szerint mindenek ellenére (vagy miatt!) egyre inkább bezzegországként beszélhetünk Magyarországról: az eredmények nyilvánvalóak, a következmények beláthatatlanok. Valóban, magunk se mondhattuk volna szebben.

És már az sem meglepő, hogy megint csak két párhuzamos országban élünk, az egyenlőkében meg az egyenlőbbekében. És megint csak nincs átmenet, nincs átjárás, és nincs az a csoda, amely párbeszéd lehetőséget megteremtené, mert hát mit is mondhatna a megalázottnak és kisemmizettnek a hét bő esztendő nyertese? Mit mondhatna Mészáros Lőrinc, a mi kis Zuckerbergünk a trafik- és földmutyik veszteseinek? Hogy nem dolgoztak eleget, nem szerették elég jól a Putyin-lázban égő vezért? Minden díszdoktorok díszdoktorát?

És akkor ezt kellene lenyelni megint.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2017. szeptember 05. 17:41
Pedig nyilvánvaló ,hogy ez az elvtárs szívesen élne a NER -ben! De mivel nem teheti/mert nemzetárulókból bőséges túlkínálat van és így csak elfekvő készlet lehetne/ fikázza azt!!!
drkovax
2017. szeptember 05. 13:43
Legalább ismerné a pontos elnevezéseket: nem díszdoktor, hanem díszpolgár ... De annyi időt már nem szánt rá, hogy elolvassa és korrektúrázza az előre megkapott szöveget ...
BőröndÖdön
2017. szeptember 05. 13:15
Minden szava igaz,az ország tragédiája zajlik.
néhai Ch.Pilot
2017. szeptember 05. 00:04
Díszszolgák - írta Soros román díszcsicskája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!