Plakát a lelkekben

2017. november 29. 16:33

Igaza van a Magyar Idők emberének: ébresztő! Fel kellene ébredni ebből a rémálomból.

2017. november 29. 16:33
Friss Róbert
Népszava

„Rettegnek hát reggel, délben, este és éjszaka, és ezt a teljesen oktalan rettegést aztán saját napi politika érdekeik szerint fordítják le az egyszerűnek tekintett nép egyszerű nyelvére. A XXI. század már túlevickélt a Gutenberg-galaxison, »meghaladta« a betűt, amelyet kiütött a kép kultúrája, felkerül hát a közfalakra egy zsidó üzletember képe, akit a szilárdan hergelhető szavazótábor elégedetten azonosíthat az öntelt és arrogáns hajdani SZDSZ-szel, a politikai parazitákkal, akiknek nem elég, hogy szívják a magyarság vérét, de lassan elérik a céljukat, a Magyarság kipusztítását. Ha éppen nem látni közelítő pusztítót határon túlról, hát itt van kéznél, határon belül.

A kormányzati kommunikáció másról sem szól, mint a veszélyes »Soros-tervről«. A vezető fideszes politikusok nap mint nap a milliárdos üzletember hálózatának veszélyeiről beszélnek A rendőrség mégsem érzékel akkora kockázatot, hogy nyomozást indítson. Egy hónapig vizsgálták, hogy egyáltalán megkezdjenek-e egy eljárást, végül a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) arra jutott, hogy nincs szükség erre – írta a Magyar Nemzet.

Igaza van a Magyar Idők emberének: ébresztő! Fel kellene ébredni ebből a rémálomból.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hini
2017. november 30. 11:04
felébredtem,aztán leszarlak,robi!
navis praetoria
2017. november 30. 01:21
Ez a pónem viccnek véli az igazságot és igaznak a viccet. Soros maga mondja el, hogy mi a politikai célkitűzése és ennek megfelelően cselekszik. Aki ezt nem érti, az gyogyó. Ez nem vicc: Friss nem csak tetteti, hanem valóban súlyosan "mentally challenged".
Negue
2017. november 29. 22:46
"Fel kellene ébredni ebből a rémálomból.” Melyikből? Ebből? http://mandiner.hu/cikk/20171129_juncker_szerint_meg_kell_teremteni_a_legalis_bevandorlas_lehetoseget
Peter8811
2017. november 29. 19:08
Apád is felébredt a Kádárrendszerben és frissen ápolva ment építeni a kommunizmust.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!