Végső visszaszámlálás

2018. június 27. 13:44

Egyre kevesebben értenek egyet a szocialista, migrációhívő ENSZ-főtitkárral és az Európai Bizottság baloldali, globalista vezetőivel.

2018. június 27. 13:44
Faggyas Sándor
Magyar Hírlap

„A magyar kormány és a mellé álló másik három visegrádi ország tömeges, illegális migrációt elutasító, szuverenitás- és honvédő álláspontját ma már egyre több uniós ország támogatja Ausztriától Olaszországon át Dániáig. Ma már egyre kevesebben értenek egyet a szocialista, migrációhívő ENSZ-főtitkárral és az Európai Bizottság baloldali, globalista vezetőivel – a Soros-barát Junckerrel, Timmermansszal és Mogherinivel –, akik a bevándorlást »igazi lehetőségnek«, »nem a problémának, hanem a megoldásnak«, »életbevágóan fontosnak« mondják, és legszívesebben kiebrudalnák az unióból, de legalábbis pénzügyi szankciókkal és a szavazati jog megvonásával büntetnék azokat, akik nem akarják, hogy zömmel kétes személyazonosságú, képzetlen és munkára alkalmatlan afrikai és ázsiai bevándorlók milliói jöjjenek Európába a jobb élet reményében.

Hogy a migráció nem a megoldás, hanem a fő probléma, azt az elmúlt három év alatt sok-sok nyugat-, dél- és észak-európai polgár a saját bőrén és országa romló közbiztonsági állapotain is megtapasztalta. Ezért a legtöbb uniós országban mára a tömeges bevándorlást ellenző, a megélhetési »menekülteket« hazaküldeni óhajtó emberek kerültek többségbe, amit az utóbbi egy év trendszerű nemzeti választási eredményei is egyértelműen bizonyítanak. Az unió legnagyobb, legerősebb tagállamában, Németországban pedig példa nélküli válságot idézett elő a két keresztény testvérpárt szakítással fenyegető konfliktusa a migráció ügyében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!