A Háttérhatalom elindította Dancsó Pétert, hogy megossza a szavazóimat

2018. október 24. 07:56

Csak annyit mondok, hogy Gyurcsány egy időben Dancsó volt.

2018. október 24. 07:56
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„A Háttérhatalom elindította Dancsó Pétert, hogy megossza a szavazóimat. Ki pénzeli? Ki áll mögötte? Milyen érdekeket szolgál? Remélem, nem kell magyaráznom. Világos, hogy mit akar. Csak annyit mondok, hogy Gyurcsány egy időben Dancsó volt, Dancsó pedig ugyanebben az időben Gyurcsány unokatestvére volt. Ha pedig ez nem elég, jelzem, hogy Orbán Viktornak a Túró Rudi[!] a kedvenc nyalánksága. Pont a Túró Rudi. Milyen különös!

Dancsó Péter nem ért hozzá, gazember és őrült. A terve hülyeség, viccnek is rossz, de vállalom, hogy végrehajtom. Én vagyok az igazi Bástya. Jelszavam továbbra is: legyen tánc, legyen zárcsökkentés!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2018. október 25. 12:43
"Csak annyit mondok, hogy Gyurcsány egy időben Dancsó volt." :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Alakul a libsibolsináci mezőny... Már csak a FŐBOHÓC hiányzik. Ki lesz az...?
formaegy
2018. október 25. 10:31
Már csak Gulyás Márton hiányzik a trióból.))) Felkészül Parazita Karácsony.)))))
Csigorin
2018. október 25. 09:14
Ugy dontottel hogy a ketfarku kutya szineiben indulsz?
gin74tonic
2018. október 25. 03:02
dancso ugyanannyira alkalmas fopolginak mint puzser, a kulonbseg hogy dancso poenbol csinalja, puzser meg nem. A mi foscunami Puzserunk olyan mint a malac a sutoben: " Nekem van ilyen jo szagom? " :D amig az jo derek tarlos ( igen, a volt tanacselnok tarlos a haromkerbol ) indul addig masnak nincs eselye, mogotte van a NER, penz, parikpa fegyver. A falusiferencizmusnak meg orulok, nincs mar szukseg a dumaszinhazra, ezek sokkal jobbak :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!