Puch László, te nyomorult

2018. november 29. 11:18

Takarodnia kéne Puch Lászlónak és a hozzá hasonlóknak, sírnia kéne, és könyörögnie a megbocsájtásért.

2018. november 29. 11:18
Jámbor András
Jámbor András
Mérce

„Puch László biztos szemtől szembe is meg tudná most magyarázni, hogy a nemzet érdeke volt a vidéki, a párttól független nyilvánosság maradékát leadni a pártnak, elmondaná, hogy csak így tudta megmenteni a Népszavát mondjuk.

De hát a valóság az, hogy nem a Népszavát félti Puch László, hanem a kis baranyai üzleteit félti, a szállodáját félti, és gyávább, mint az egyszeri melós, aki legalább köpni merészel a kormányra.

Ezek az emberek tették tönkre a magyar politikát, az érdekemberek, az oligarchák, ezek az emberek felelősek – nyilván a kormánypárt mellett – azért, ahogy 2018 Magyarországa kinéz. Takarodnia kéne Puch Lászlónak és a hozzá hasonlóknak, sírnia kéne, és könyörögnie a megbocsájtásért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
libantkomcsi
2018. december 01. 14:44
A szoci eladta, a fideszes megvette, a déká megsütötte, a Jámbor megette.
Petykabá
2018. december 01. 14:26
gyávább, mint az egyszeri melós? egyáltalán miért lenne gyáva az egyszeri melós? az egyszeri melós puch lászló után a legygyávább...??? vagyis arról van szó, hogy elszólta magát a hülyegyerek megint, hogy valóában az ő kis elit "értelmiségi" köröcskéjén kívül mindenkit lenéz, de leginkább az "egyszeri melóst"...
atila68
2018. november 30. 19:30
Vicces mikor egy anarchokommunista minoritás hőbörög.
Mich
2018. november 29. 20:55
Igen, takarodnia kéne a puchlászlóknak, a gyurcsányferenceknek, a vonagáboroknak és a jámborandrásoknak! A Fenébe...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!