Egy-két dologra felhívnám a figyelmet

2018. november 20. 10:13

Gruevszki menedékügyi eljárása a jogszabályoknak megfelelően zajlik hazánkban. Tegnap a parlamentben ezt tettem egyértelművé, s utaltam arra, hogy nem is folyhatna az eljárás a tranzitzónában.

2018. november 20. 10:13
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

„Remélem, hogy legalább a Magyarországra érkező illegális bevándorlók, akiket a Helsinki Bizottság és Léderer András úr véd, nagyobb jogi szakértelmet kapnak, mint amit itt sikerült bemutatni, mert ez nagyon kevés lesz...

A Soros-féle civil szervezet olyan mértékben politikai megrendelésre dolgozik, hogy a »menekültügyi szakértő«-nek kikiáltott munkatárs nem képes elismerni, hogy a volt macedón miniszterelnök menedékügyi eljárása a jogszabályoknak megfelelően zajlik hazánkban.
Tegnap a parlamentben ezt tettem egyértelművé, s utaltam arra, hogy nem is folyhatna a menekültügyi eljárás a tranzitzónában. Utaltam a menedéktörvény megfelelő pontjára, amely szerint ilyen esetekben nem alkalmazható a tranzitzóna eljárás. Ezt sikerült megtámadni azzal, hogy de az a pont ilyenkor nem alkalmazható, ezért ez hazugság.

A mai reakció azért született, mert nem hiszem, hogy szó nélkül kell hagyni a Soros-megrendelésre történő rágalmakat egy olyan embertől, akit személyesen ismerek. A rágalmazás belefér – közszereplő vagyok, ismerem a tűrési kötelezettségemet –, de egy-két dologra felhívhatom a figyelmet.

Például, hogy a fake news-gyártás közepette azt nem hallják meg az ellenzéki sajtó által futtatott »jogi szakértők«, hogy a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról szóló törvényre is utaltam, ami lehető teszi ilyen esetekben a beutazást, illetve azt nem látják, hogy az általuk idézett 80/I. szakasz alapján a korábbi szakasz alkalmazhatósága sem kizárt, miközben csak egy ponttal kellett volna tovább olvasni, s az általuk lobogtatott pont utáni 80/J. szakasz szintén kifejezetten előírja a tranzitzónán kívüli eljárás alkalmazását.

A három hely együttes alkalmazásából pedig egyértelmű, hogy mi történik egy volt miniszterelnök ügyében, s hogy ami történik, az jogszerű.

De ezt persze nem lehet nyilvánosan elismerniük, mert nem ez a feladatuk. Hanem az, hogy az ellenzéki sajtó fejét a politikusok sértegetésével és különböző marhaságokkal tömjék.

Elképesztő látni, hogy olyan emberek, akik minden nap azzal döngetik a mellüket, hogy ők micsoda szakértői a menekültügynek, s azt hiszik, hogy az az életfeladatuk, hogy másokat megítéljenek, hogyan válnak egyik pillanatról a másikra a Soros-féle politikai ideológia és célrendszer napi kiszolgáló robotjaivá.

Nem csoda, hogy a magyar embereknek elegük van ebből...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2018. november 20. 16:37
Egy tisztességes ember nem pártolhat, nem idealizálhat egy olyan személyt, mint amilyen Soros. Hány ember halála, szenvedése szárad a lelkén. Nincs még egy a közelmúlttól ezidáig, aki ennyi ártatlan ember rossz sorsát nem hozta volna létre, mint ez a Soros. Országokat, városokat romboltatott szét, a lakosság menekülni volt kénytelen és ekkor mint egy jó megmentő ő, előáll a "megmentésükkel", hogy megszervezi nekik az utazást Európába, ahol a buta népek majd kiszolgálják őket minden jóval, csak azért, hogy a Közel-Keleten Izraeltől ne legyen nagyobb állam. A Rothschildok szolgája ez a Soros (többször "kisegítette" Rothschild Sorost, amikor pénzzavarai voltak), a lekötelezettje. Tehát valójában ezt az egész migránsságot Rothschildék tervezték ki és viszik véghez, amelyben Sorosnak aktív szerepet kell játszania. Teszi. Emberek ezrei haltak meg a "nagy vándorlás" során, kerültek teljesen lehetetlen helyzetekbe, rá lettek kényszerítve, hogy elhagyják ősi lakóhelyüket és menniük kellett és kell a teljesen ismeretlenbe. De ott van Soros, aki felkínálja nekik védelmező szárnyait, miközben amennyit veszít a réven, sokszorosát nyeri vissza magának a vámon. Ez az élőlény egy szörnyeteg. Talán a Rothschild-banda és a soros Soros a Sátán hadseregének vezérei lennének? És ezt az alakot a "nyílt társadalom" szabadság reményével és ebben hívők JÓTÉKONY, HUMANITÁRIUS "emberként", mint egy szentet imádják? Hogy van ez ?
yndi
2018. november 20. 16:28
"a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról szóló törvényre is utaltam, ami lehető teszi ilyen esetekben a beutazást" Hol teszi lehetővé? Melyik rendelkezése?
Mich
2018. november 20. 12:19
Lám, a libsibolsinácik (akik minden, a világ távoli tájairól érkező migránst menekültnek kiáltanak ki, és feltétlen befogadását szorgalmazzák)... most milyen vehemenciával utasítanak el egyetlen európai politikust (akit politikai ellenfelei valóban be akarnak börtönözni, meg akarnak semmisíteni)...! Miért nem ilyen szigorúak az afrikai és ázsiai migránsokkal szemben, akik valóban megváltoztatják Európa életét és etnikai összetételét...?!
Pierre
2018. november 20. 11:20
ez szemérmetlen hazugság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!