Legnagyobb kedvencem a Kárpátia

2019. január 31. 11:16

Ezek a szegecsekkel kivert bőrruhás sámánok legfrissebb klipjükben vérbeli lázadó rockerekként hűséget esküsznek a kormánynak.

2019. január 31. 11:16
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Kevesen tudják rólam, hogy a magyar nóta, az operett és a musical mellett a szőrös férfihónaljak izzadságában érlelt nemzeti rock szerelmese is vagyok. Legnagyobb kedvencem a Kárpátia, akik a következő három világháborúra elég katonaindulót írtak nekünk, magyarul beszélő ágyútöltelékeknek. Ezek a szegecsekkel kivert bőrruhás sámánok legfrissebb klipjükben vérbeli lázadó rockerekként hűséget esküsznek a kormánynak. S ha már arra járnak, az összes ellenzéki szereplőt összemossák Gyurcsánnyal – jobbikosoktól LMP-seken át momentumosokig.

Én azért érzek ebben némi igazságtalanságot, hisz a fent említett pártok politikusai egyetlen percet sem töltöttek hatalmon, nem lövették ki békés tüntetők szemét, és nem loptak el komplett megyéket, pedig ez manapság eléggé gyakori. Én mindenesetre megértem a Kárpátia állásfoglalását, nem ők az egyetlenek ebben az országban, akik a szolgaságot meg a hatalomhoz törleszkedést nézik be rock and rollnak. Remélem, ott tudok majd lenni májusban Tel-Avivban, ahol Benjamin Netanjahu kampánygyűlésén a Kárpátia bemutatja Kifordított kaftánom című új albumát. Biztos vagyok benne, hogy fergeteges buli lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Elvekembere
2019. február 06. 15:54
Kedves Róbert nem ártana utánajárni a dolgoknak mielött bármi megnyilvánulást tesz az interneten, főleg ha az támad valamit. A Kárpátia új albumának címe: Egyenes gerinccel (ugye milyen irónikus) ennek a zenekarnak soha nem volt hátsó szándéka, egyszerűen kijelentette hogy szakít a Jobbikkal, ami letért arról az ösvényről amit megelőzőleg e két tábor elvei diktáltak. Ezzel a lépéssel a Kárpátia nem a fidesz mögé osont be hanem ahogy eddig is a Nemzet oldalán áll emelt fővel.
puszika
2019. február 01. 13:56
De csak most! Amúgy PERCEMBER vagy tahókám!!
kelekazi
2019. február 01. 12:53
Ez a "senki Puzsér" ügyesen benavigálta magát a többi "senki" közé és most azon dolgozik a média segítségével, hogy "címzetes senki" legyen, aki meghatározza a menetirányt. A "címzetes senki" is csak egy "senki". Úgye kedves Puzsér.!?
kaffogó hebrencs
2019. február 01. 11:05
Bolond szavát bolond issza. Sajnállak, Puzsér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!